Google gebruiken we allemaal, maar net zoals in de meeste games, heeft google ook een paar EasterEggs! Wil je weten welke? ik zet de leukste op een rij!

Eastereggs

Hoewel de meeste mensen meteen denken aan paaseieren, hebben deze ‘eastereggs’ niks met pasen te maken. Ze heten zo omdat ze vaak verstopt zijn in een game of in dit geval google, want met de juiste zoek woorden kan jij ze ook vinden!

Atari Breakout

Even oldschool gamen? Zoek in de afbeeldingen op Atari Breakout! Veel game plezier!

Atari Breakout Easteregg
Atari Breakout Easteregg

1998

De nostalgie vliegt je om de oren vandaag! Benieuwd hoe google er vroeger uitzag? Typ in je zoekbalk ‘Google in 1998’ en de pagina verandert automatisch in de oude layout.

Pac-man

Als je klaar bent met Atari Breakout, zoek dan eens op ‘Pac-man’ Ook deze kan je gewoon in google zelf spelen!

Pacman Easter Egg

The Answer of Life

Fans van ‘The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy’ weten vast het antwoord al. Als je “the answer to life, the universe, and everything” zoekt in google krijg je het antwoord!

Animal Sounds

Deze is leuk voor de allerkleinsten! Als je zoekt op ‘Animal Sounds’ krijg je een hele lijst met leuke dierengeluiden! Ook kan je specifiek op een dier zoeken!

Op zoek naar leuke apps voor de allerkleinsten? Kijk dan ook eens hier!

Google Animal sounds
google eastereggs
Google Animal Sounds

To the moon

Ook Google maps zitten vol met easter eggs! Die bewaren we voor de volgende keer maar mocht je genoeg hebben van de aarde dan kan je altijd nog een rondje op de maan of mars lopen!

Heb je zelf een toffe easteregg gevonden? Laat het ons weten in de comments of word lid van onze facebook-group!

Leave a Comment