Het is weer zondag en dat betekent tijd om te bingen. Dit keer Raising Dion, is deze het waar om te bingen? je leest het hier!

Wie: Raising Dion
Waar: Netflix
Jaar: 2019

Raising Dion, gaat zoals de naam al doet vermoedden over de opvoeding van Dion. Dion is 7 jaar als hij superkrachten begint te ontwikkelen en wat doe je dan als alleenstaande moeder die al moeite heeft haar huishouden op orde te houden? en als klap op de vuurpijl ook nog word ontslagen?

De serie laat de moeilijke keuzes en dilemma’s zien van een moeder, want hoe bescherm jij je kind als deze opeens superkrachten ontwikkelt? Je leert steeds meer over zijn superkrachten en waar deze vandaan komen. Maar dit blijkt niet het enige probleem te zijn, want waar superkrachten zijn is gevaar! Gelukkig heeft ze een fijn sociaal vangnet zodat ze er niet alleen voor staat, of toch wel?

Conclusie:
Leuke serie voor tussen door, er is 1 seizoen en kijkt lekker weg! Het komt langzaam op gang en ik ergerde mij een beetje aan de rol van Dion dit had beter gekund maar de serie is zeker een aanrader! Hoe verder je komt, hoe spannender enook het einde hint naar een volgend seizoen en ik zal deze zeker gaan kijken!

Wat vonden jullie ervan?

    2 Comments

Leave a Comment