Game Mama Angela heeft voor ons haar Netflix top 5 op geschreven!
Benieuwd naar haar favorieten? Je leest het hier!

1. Once Upon A Time

Deze serie is echt geweldig! Het verhaal lijn is in het begin een beetje lastig in te komen maar na een paar afleveringen was ik helemaal verslaafd! Als je van sprookjes/fantasy houd is dit zeker een aanrader voor jou! Daarnaast vind ik ook de kostuums in deze serie erg mooi zijn gemaakt. Ook de omgeving waar het allemaal is opgenomen is supermooi! Alleen het hele laatste seizoen had van mij niet gehoeven. Het was voor mij best lastig om vanaf daar het verhaal weer te volgen. Maar ondanks het laatste seizoen heeft deze serie wel een speciaal plekje bij mij.

Dus hou jij van sprookjes, fantasy en een beetje mystery dan zou ik deze serie zeker kijken. Met zo’n 7 seizoenen ben je hier ook wel even mee bezig!

LET OP SPOILER!!!!
Wil jij weten wat al je favoriete sprookjesfiguren zouden doen als ze in de echte wereld belanden en hun verleden zijn vergeten? Dan zou ik dit zeker kijken. Naarmate de seizoenen vorderen hoe meer ze zich weer herinneren en natuurlijk ook weer genoeg nieuwe avonturen beleven.


2. The 100

Hou je van verhalen met wat meer actie? Dan is The 100 zeker iets voor jou! Een beetje sciencefiction, mystery, survival, actie en wat romantiek in een. Ook deze serie heeft 7 seizoenen. Ik moet wel heel eerlijk zeggen dat vooral vanaf het 6e seizoen het verhaal een beetje saai werd. Maar dat kan voor jou natuurlijk compleet anders zijn.

The 100
The 100


LET OP SPOILER!!!
De aarde is flink wat jaren geleden vergaan en je bent geboren en getogen in de ruimte. Als dan ook blijkt dat je daar niet meer kan overleven, word er een plan bedacht om te testen of de wereld na zoveel jaar weer bewoonbaar is. Dus stuur je 100 gevangenen en/of moeilijke jongeren naar aarde om te kijken hoe ze het doen. Deze 100 jongeren moeten zelf zien te overleven zonder hulp, eten, onderdak of kennis van de omgeving. Hoe zou dit ze afgaan? Overleven ze het? Als je meer wilt weten zou ik zeker even kijken!


3. Sex education

Hou je van een beetje humor en drama? Dan is dit echt wat voor jou. De seksuele ontwikkeling staat wel heel erg centraal in deze serie. Ik raad het dan ook aan om deze serie niet met kleine kids te kijken. Wel zou je dit kunnen kijken met de al wat oudere tieners, of natuurlijk samen met je partner! Deze serie heeft voor nu nog maar 2 seizoenen helaas. Wel wordt het 3e seizoen verwacht in het begin van 2021. Deze serie heeft mij echt aan het lachen gekregen en ik kan dan ook zeker niet wachten tot het volgende seizoen.

LET OP SPOILER!!!
Otis is 16 jaar. Zijn moeder is sextherapeute. Zelf is Otis nog totaal onervaren. Op school komen er regelmatig mensen naar hem toe voor advies op seksueel gebied. Dit gaat in het begin goed maar zorgt uiteindelijk voor awkward situaties.

GamesGames

4. Bonding

Hou je een beetje van wat meer donkere humor? Dan is dit echt wat voor jou. Nou zit er in deze serie ook een aardig seksueel tintje en ik raad ook echt aan dit alleen met je partner te kijken, ik denk dat als je dit met kids zou kijken je heel wat dingen hebt uit te leggen. Aangezien er af en toe ook speeltjes in beeld komen. Ik en mijn partner vonden dit echt een hele leuke serie en kunnen dan ook niet wachten op het nieuwe seizoen. Voor nu is er helaas nog maar 1 seizoen. Er komt wel een 2e seizoen maar wanneer is momenteel nog niet bekend.

bonding
Bonding


LET OP SPOILER!!!
Tiff verdient geld bij door naast haar school te werken als dominatrix. Ze doet het alleen wel heel slim! Ze heeft nooit sex met haar “cliënten”. Maar speelt wel in op hun fantasieën. Ze huurt haar beste vriend in als assistent. Haar beste vriend is homo en eigenlijk heel erg preuts. Toch neemt hij de baan aan. Hierdoor komt hij erachter dat hij ook zelf een stuk vrijer moet leven.


5. RuPauls drag race


Hou je wat meer van reality/gameshows dan is dit echt iets voor jou. Meerdere dragqueens worden in een wedstrijd gegooid. Alleen de best wint! Door middel van verschillende opdrachten en uitdagingen valt er elke aflevering een medespeler af. De finales zijn vaak lekker over the top en extravagant. Ook de humor en drama is natuurlijk in deze serie te vinden. Met 11 seizoenen kan je met deze serie ook zeker nog wel een tijdje voort.

Wil je meer lezen over series? Lees dan ook eens ‘GameMama top 5’

Leave a Comment