Bij veel scholen zijn ze vandaag aan het staken, mocht je even je handen vrij willen hebben, ik heb de leukste series van Netflix voor kinderen op een rijtje gezet.

Normaal hebben we Serie Sunday, maar ik maak vandaag een uitzondering omdat de meeste scholen staken en het buiten grauw en grijs is! Leuke series voor je kinderen!

Wissper

Wissper is een 7 jarig meisje met de kracht om met dieren te praten, ze teleporteert naar dieren die haar hulp nodig hebben en weet dit met haar lieve karakter altijd op te lossen!
Geen zin om te kijken? Ze hebben een hele leuke website met spelletjes!

Buurman & Buurman

Lekker klussen met de onhanfige buurmannen, die altijd wel tot een oplossing kunnen komen, ook al is het niet de beste manier.

Toet Toet Auto’s: Cory Carson

Ik schreef er al eerder over, de vrolijke Toet Toet Auto’s komen naar Netflix! Volg de avonturen van Cory die voor het eerst naar school gaat, en daar allemaal avonturen beleeft

Pokémon Sun and Moon

Wat begint als een vakantie in Aloha verandert al snel in een nieuw hoofdstuk voor Ash om Pokémon Master te worden! Volg de avonturen op dit zonnige eiland met wel hele bijzondere Pokémon

Geen Netflix? We hebben ook een lijstje met De leukste GRATIS apps voor de allerkleinsten zodat ook mama even haar handen vrij heeft!
Wat gaan jullie doen met de staking?

    1 Comment

Leave a Comment