Ik wacht al een tijdje? waarom? Dat lees je hier

Wachten duurt lang.

Wachten….

Als je ergens op wacht, dan kan het eeuwen duren. Vooral als er een grote update of expansion is aangekondigd voor je favoriete game. Zo was ik jaren geleden helemaal hyped voor de nieuwste expansion van World of Warcraft en dan de hele nacht door blijven gamen als het eenmaal zover was. Nachtwerk? dat zit er niet meer in.
Maar de hype voor nieuwe expansions en updates wel.

Updates zijn eng

Zo had de bedenker van Stardew Valley begin dit jaar aangekondigd dat er een ‘mega update’ aan komt en werden er teasers geplaatst op social media. Nu ben ik een groot fan van dit spel en heb er al meer dan 400 uur inzitten (HOERA PAUZE KNOP) en kan ik uren zoet zijn op mijn boerderij.

Sinds deze aankondiging ‘durfde’ ik niet meer mijn tijd te investeren, want ik wil als de update er is helemaal opnieuw beginnen. Sindsdien hou ik hun socials strak in de gaten want ooh wat wil ik weer graag op mijn boerderij rondlopen.

RAFT

Zo is er nog een spel, RAFT wat ik sinds de Early Acces al speel, concept is simpel je drijft op een stuk hout, er is een haai en zie je zelf maar te redden door troep uit de zee te vissen.

Met een heerlijk rustgevend muziekje op de achtergrond proberen om te overleven en op zoek naar land, nou je raadt het al een paar weken terug een grote update aangekondigd wat de hele gameplay veranderd, en ja hoor ook RAFT durf ik niet te spelen totdat de update is uitgerold.

Ach, dan wachten we nog maar even….

Meer lezen van GameMama?
Gamende moeders?
Terug van weggeweest!

Leave a Comment