floor pino game mama
Floor en ik!

Van geen mama naar game mama!

5 jaar geleden richtte Floor de game mama groep op. Zo enthousiast als ik was hielp ik met ideeën, reclame maken en noem maar op. Maar het grootste geheim was dat ik zelf nog geen mama was! Pas 4 jaar na het oprichten ben ik mama geworden en officieel gepromoot tot game mama. In deze blog ga ik terugblikken op de afgelopen 5 jaar bij game mama hoe deze vanuit mij zijn verlopen.

Voorgeschiedenis van Floor en mij.

Floor en ik gamede veel samen en naast het gamen, Appen we ook nog eens elke dag. Ondanks dat we zover weg van elkaar wonen staan we hoe dan ook voor elkaar klaar en steunen we elkaar door dik en dun. Hoe we elkaar hebben leren kennen is helemaal geniaal. Niet door het gamen maar door de man van Floor! Dit was een schoolmaatje van me waar ik altijd contact mee heb gehouden. Toen dit contact wat minder was kreeg ik ineens een uitnodiging van een bruiloft en ben daar natuurlijk heen gegaan. Daar ontmoette ik de bruid Floor voor het eerst en de klik was er gelijk! Nu na al die jaren is Floor mijn bestie voor het leven en wat hebben we al een hoop samen meegemaakt!

De geboorte van game mama.

Ik weet het nog als de dag van gister, ik kreeg een bericht in mijn inbox van Floor. Ik ga een groep oprichten voor gamende moeders er zijn vast meer als ik. Dat moest wel dacht ik. En zo bood ik aan om te helpen. Na een tijdje brainstormen en ideeën over weer was daar geboren GAME MAMA.

Samen maakte we reclame in moedergroepen en game groepen en de groep begon langzaam te groeien.

In het eerste jaar van game mama is er van alles gebeurt een groeiende groep. Een pagina er bij Twitter account instagram account. Floor regelde alles en zorgde dat alles goed bleef lopen.

Ideeën bleven komen en de groep bleef groeien. Naast alle game topics kwamen er ook serie topics en kinder topics natuurlijk. Ook kwam al snel drama dinsdag gevolgd door dillema donderdag en vrolijke vrijdag.

Activiteiten.

Ook hebben we de nodige activiteiten gedaan. Dit begon met het firstlook festival. Toen kwam comic con. Vorig jaar had game mama zelfs een eigen stand op firstlook. Ook het uitje naar de huishoudbeurs mocht niet voorbij gaan. Op alle beurzen hebben we verschillende game mama’s ontmoet en zo samen met z’n allen gezellige dagen beleeft.

Eindelijk mama.

Nadat ik  3 jaar bij game mama’s heb geholpen en genoten heb van de groep, kwam het moment dat ik zwanger werd en er een promotie tot echte game mama eindelijk in zicht was. In september 2019 kwam die promotie dan ook echt! Dit is ook gevierd op firstlook waar de game mama’s met hun stent stonden. Ik werd verrast met een super mooi pakket wat door allemaal game mama’s was samengesteld. Samen met de promotie ben ik gestart met bloggen voor de website. Ik schreef dagboeken om mijn ervaringen als nieuwe moeder te delen.

Nu meer als een jaar later ben ik helemaal gewend aan het moederschap en zou me niets anders meer in kunnen denken. Soms heb ik wat tips nodig maar alle ervaren game mama’s helpen me met alle liefde❤️

Gamen en nu.

Het gamen is wel wat minder geworden sinds ik moeder ben maar gebeurd nog steeds. Naast het gamen kijk ik in de avonduren graag ook lekker serie even een rustmoment voor deze mama.

Toekomst.

In de toekomst hoop ik dat we nog veel meer leuke dingen gaan doen en gaan bezoeken met de game mama’s. Floor heeft veel energie en tijd in de groep en alle activiteiten gestoken dat verdient een mega grote pluim! Zonder haar was er geen game mama, hadden we geen leuke activiteiten gehad en heel belangrijk ook geen leuke mensen leren kennen waarmee we allemaal hetzelfde gemeen hebben, gamen en moeder zijn. Een hart voor kinderen en een hart voor games en geeky dingen ❤️

Leave a Comment