Daar zijn we weer, terug van weggeweest! Onze website is een tijdje offline geweest maar ik vond het hoog tijd dat hier verandering in kwam! We zijn in totaal 3 jaar offline geweest maar dat wil niet zeggen dat we hebben stilgezeten!

Terug van weggeweest!

In de offline jaren was de focus vooral op de groep gericht, ik wou een fijne plek creëren voor gamende moeders.

Ik kan nu zeggen dat dit goed is gelukt! De groep is flink gegroeid en afgelopen week kwam lid nummer 700 binnen en hebben wij met zn allen laten zien wat echte mom-power is.

Zo hebben wij de community contest van Firstlook gewonnen en mochten wij met de mama’s laten zien wie wij zijn, gamers die meer spelen dan alleen CandyCrush maar ook voeden wij de volgende generatie gamers op!

Kriebels

Het begon toch weer te kriebelen om de website weer online te zetten. Na lang nadenken en goede gesprekken te hebben gevoerd, want een website onderhouden is niet niks en vraagt veel tijd. Ik heb een plan van aanpak gemaakt, wat wil ik? en hoe ga ik dat doen?

Nu ben ik altijd al van het verhalen schrijven geweest, en wilde hier weer wat mee doen, daarom zal je op GameMama.nl ook persoonlijke dingen van mij lezen en hoe ik het als GameMama het moederschap ervaar, maar ook games en series, lekkere recepten en leuke shoptips!

Wie ben ik?

Ik ben Floor, aka GameMama

Moeder van 3 prachtige dochters, vrouw van een geweldige man, en fanatieke gamer
Als klein meisje niet van de Nintendo weg te slaan, en die als enigste van haar klas alle toen nog 150 pokemon in volgorde kon opnoemen! Toen kregen wij thuis een PC en begon ik Age of Empires te spelen en vooral veel Neopets. De liefde voor de PC is gebleven en kwam al gauw in aanraking met World Of Warcraft wat ik jarenlang heb gespeeld.

ruim 4 jaar geleden was ik het zat om alleen te gamen, maar met kinderen word het je niet altijd gegund en was op zoek naar herkenning.  Toen is het idee ontstaan om een groep op te richten speciaal voor gamende moeders zodat ik niet meer alleen hoefde te gamen en mijn enthousiasme kon delen met mede mama’s! Ik was niet alleen en in die 4 jaar tijd is onze groep gegroeid tot meer dan 700 moeders die allemaal van games houden!

  5 Comments

 1. Janny Janny 18/10/2019 at 11:44 Reply

  Welkom terug!!

 2. Pino Smid 18/10/2019 at 11:56 Reply

  Yaaaay de site is weer terug!!!❤️❤️❤️

 3. Michelle Michelle 23/10/2019 at 13:28 Reply

  Congratulations 🎉 op naar succes powermomm ! xxx GamingMomMimi 🥰

 4. Sasja Van Duppen 23/10/2019 at 13:39 Reply

  Yesss WB!

 5. Desiree Rietveld 23/10/2019 at 21:56 Reply

  Welkom terug!

Leave a Comment