En dat is nummer 3! Ons aller nieuwste teamlid stelt ze zichzelf voor in deze blog! Welkom Bianca!

Welkom!

Een tijdje terug deed ik een oproepje in de Game Mama’s! Ik kreeg heel veel lieve en leuke berichtjes! Vandaag stelt Bianca zichzelf aan ons voor!

Bianca
Bianca

Welkom Bianca!

Hallo allemaal!

Mijn naam is Bianca, ik ben 32 jaar en woon samen met mijn partner Arjan in Lisse. Samen hebben wij 2 kinderen, Jade (5 jaar) en Timo (1 jaar). Verder heb ik nog een zoon, Dilano (8 jaar) uit een eerdere relatie. Dilano woont voor het grootste deel van de tijd ook bij ons.

Mijn hobby’s bestaan uit spelletjes spelen (computer, telefoon, tablet- en gezelschapsspelletjes, maakt niet uit!) Met vrienden en familie afspreken, gezellige dingen doen met ons gezin, saxofoon en toneel spelen.

Ik werk als leerkracht in het Speciaal Onderwijs, voor zeer moeilijk lerende kinderen. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit kinderen met een IQ lager dan 55, kinderen met Down Syndroom, ASS, ADHD en hechtingsproblematiek.

Ik zal starten met het schrijven over allerlei soorten spelletjes. We zijn niet voor niets gamemama’s! Maar wie weet, komen er uiteindelijk ook andere verhalen uit mijn vingers..

Tot snel!

GamesGames

Benieuwd naar onze andere teamleden?
Je leest ze hier en hier

Leave a Comment