Dat wij hier thuis graag series kijken is algemeen bekend, maar wat mijn man nou weer deed…..

Het is een algemeen bekend feit dat ik graag series kijk, het is elke avond een klein dilemma ga ik gamen? wat afleveringen kijken? of voor de verandering optijd naar bed? De meeste series kijk ik samen met mijn man, soort van date night maken we ervan.

Maar wij kijken ook series apart, sommige dingen kunnen mij niet boeien dus die kijkt mijn man alleen, terwijl ik naast hem zit te gamen. Maar dit gebeurt ook andersom.

Serie jatter

Zo was ik een tijdje terug begonnen met The Big Bang Theory, de oude afleveringen ken ik wel maar had besloten alle 12 de seizoenen te gaan kijken. Mijn man had aangegeven dat ik deze serie wel alleen mocht gaan kijken, want het leek hem niet wat. Prima joh

Ik had voor deze serie gekozen omdat de afleveringen niet zo heel lang duren dus ideaal voor tussen de middagdutjes door, mom-proof dus.

Stiekem lachen

Ik was halverwege seizoen 2 toen ik erachter kwam dat mijn man stiekem mee giechelde met de grapjes in de serie, en vroeg aan mij:
‘schat, wil jij het geluid wat harder zetten, kan ik mee luisteren’
‘oh, dus je vind het wel leuk?’
‘het is wel grappig ja’

Bingen

Met het gevolg dat ik niet meer alleen verder mocht kijken, en hebben we samen de overige 9 seizoenen samen gebinged net op tijd voordat Netflix de serie er afhaalde.

Afscheid

Hoewel ik het laatste seizoen er toch moeite mee had om verder te kijken, niet omdat het niet leuk was maar omdat het echt het laatste seizoen is wat ze hebben gemaakt en ik er nog niet klaar voor was om afscheid te nemen van de serie, gelukkig zit ik nu samen met mijn man in een diep zwart gat.

Zitten jullie ook wel eens in een zwart gat na het bingen van je favoriete serie? Welke serie is dat voor jou? Klets ook gezellig mee in onze groep!

Leave a Comment