Mensen kijken mij nogal vreemd aan als ik zeg dat mijn sociale leven vooral online afspeelt. Maar met 3 kinderen is het precies wat ik nodig heb!

Met 3 kinderen en een huishouden is een sociaal leven gewoon lastig te combineren.
In mijn toenmalige vriendinnen kring was ik de eerste die kinderen kreeg en trouwde. Ik merkte al snel dat het contact niet meer lekker liep. Terwijl hun de kroeg in gingen, kroop ik mijn bed in. We zaten gewoon in verschillende fases van ons leven en ik zat nog stiekem in de ‘geek’ kast.

Lief & Leed

Toen ik eenmaal goed gesetteld was, begon ik het sociale contact te missen! ik miste vooral de gekkigheid, samen praten over een serie of game en samen lachen om stomme meme’s. Ik zocht toffe meiden met dezelfde hobby’s, interesses en gebrek aan tijd. Want ik was vast niet de enige. 

Die meiden heb ik gevonden! 4 jaar later delen we lief en leed, doen we samen een uitstapje naar de Huishoudbeurs of Comic Con en zijn ze steeds maar een berichtje verwijderd. Het enige nadeel is dat ze allemaal zo ver weg wonen. Een spontaan kopje koffie zit er helaas niet in maar dat maakt de pret niet minder.

Verrassing!!

Dat ze mij ondertussen goed kennen is wel gebleken want wat ben ik verwend door verschillende game mama’s! Eerst werd ik verrast met Animal Crossing en terwijl ik nog druk mijn onkruid stond te plukken diende de volgende verrassing zich al aan!

Er kwam een mega grote doos in hartjes papier binnen! Met speciale instructies. Ik zou om half 9 worden gebeld en dan pas mocht de doos open. Ik heb 8 uur lang naar een gigantische doos moeten kijken (nee ik keek niet in de spiegel)

cadeautje!
Megagrotedoos

Ik moest mij melden in discord en daar zaten de GameMama’s te gniffelen! VERRASSING!
ze hadden met z’n allen een heel lief verrassingspakket samengesteld vol met Game Mama dingen!

Gamen doe ik nu heel comfortabel, dankzij dit kussentje

Bedankt dames, jullie maken de corona crisis een stuk dragelijker en niet alleen dat jullie maken eigenlijk alles een stuk dragelijker! En ook al zien we elkaar niet vaak ik weet dat jullie voor mij klaar staan!

Online friends are the best friends!

Dikke poes
De kat is ook tevredenBenieuwd wat er nog meer in zat? ik heb het op instagram gepost!

Leave a Comment