Goed nieuws iedereen! Wij mogen een nieuw team lid verwelkomen!
Hier onder lees je meer over onze nieuwste aanwinst

Nieuw Team lid

Welkom in het team!

Het werd hoogtijd dat ons team gingen uitbreidden dus ik deed afgelopen week een oproepje in de ‘Game Mama’s of er mama’s waren die met mij mee willen schrijven op de website! Ik kreeg hele leuke berichtjes en vandaag stelt de eerste nieuwe schrijfster zich voor! Welkom Antheïa bij het gamemama team!!

Antheia & Ubbe
Antheïa & Ubbe

Lieve mama’s,
Floor had een oproep gedaan, omdat ze nieuwe schrijfsters zocht voor de blogs. Schrijven is altijd een van mijn passies geweest en daarom heb ik me snel aangemeld. Waarna ik de opdracht kreeg om alvast een kleine inleiding over mezelf te schrijven. Ik zal beginnen met mezelf voorstellen.

Ik heb veel idealen en ik zal maar meteen zeggen dat het me absoluut niet lukt om al deze idealen na te leven. Het liefst zou ik bijvoorbeeld met paard en wagen overal naartoe rijden. Zoals je waarschijnlijk wel snapt, is dit niet echt haalbaar. Mijn paard vastbinden aan een paal bij de supermarkt zit er helaas niet meer in tegenwoordig. Haar bij een vriendin voor het huis in de stad vastbinden, is ook niet echt mogelijk. Daar gaat mijn eerste ideaal.
Zo heb ik veel meer idealen, die helaas niet allemaal haalbaar zijn in deze wereld (maar dromen mag, toch?). Gelukkig hebben we games om sommige dromen waar te maken en heb ik ook idealen die wél (deels) haalbaar zijn.

Blogs

Maar goed, wat kunnen jullie van mij verwachten?
Ik zal blogs schrijven over verschillende dingen. Een van de onderwerpen is waarschijnlijk vanzelfsprekend: games. Ik game zowel op de pc als op de Xbox One. Op de Xbox speel ik vooral racegames en op de pc speel ik van alles en nog wat, maar vooral games die niet te intensief zijn, aangezien ik zo ongeveer permanent moe ben. Ik speel op het moment voornamelijk Farm Together en heb in het verleden veel The Sims gespeeld. Echter houd ik ook wel van MMO’s en RPG’s, maar op het moment speel ik die eigenlijk niet. Dit vooral omdat ik ook een kleine man heb van tien maanden en dat in combinatie met werken en leren is nogal vermoeiend (ik werk als leerling in de zorg).  Ook ben ik gek op de Life is Strange-series.

Autisme & Moederschap

Verder zal ik nog blogs schrijven over mijn ervaring met autisme in combinatie met moederschap. Ik had al moeite met de prikkelverwerking van de indrukken van het dagelijks leven voordat ik moeder werd en dat is alleen maar zwaarder geworden. Gelukkig heb ik tools voor mezelf, welke ik natuurlijk met liefde wil delen, en lukt het me om me staande te houden en ook nog wel een beetje gelukkig te zijn. Hoewel ik ook echt weleens er helemaal doorheen zit en dan ben ik dankbaar voor mijn lieve man die me door dik en dun steunt (als ik me goed voel ben ik ook dankbaar voor hem hoor).

Ook wonen we sinds kort op een klein boerderijtje waar we de beschikking hebben over niet alleen ons hondje, maar ook nog twee andere honden, paarden (officieel pony’s), katten, kippen en twee geiten. 
Over deze onderwerpen zal ik waarschijnlijk het meest schrijven en ik hoop dat jullie het leuk zullen vinden!
Maar let op, ik doe ook aan yoga (sinds kort, dus verwacht niet dat ik rare dingen ga doen) en heb andere hobby’s dus wellicht dat daar ook eens wat van erin sluipt.

DnD Sheet


Leave a Comment