Het was afgelopen week stil op de website. Dit heeft meerdere redenen. Maar de grootste was toch wel de school vakantie, een verjaardag, huishoudbeurs en Hearthstone

Huishoudbeurs 2020
Huishoudbeurs!

Wat een drukte

Een drukke week was het dat kan ik jullie wel vertellen! Ik ben nogal gehecht aan mijn routine. Ik schrijf mijn artikelen en blogs als de 2 oudste meiden op school zitten. De jongste kan zo lief spelen dat ik lekker met een kop koffie achter mijn PC kan kruipen. Maar zelfs dat heb ik bijna niet gedaan deze week! Het was namelijk schoolvakantie in onze regio en uitslapen staat niet in het woordenboek van mijn dochters. Wat ik afgelopen week heb uitgevreten lees je hier!

Voorbereidingen

Onze middelste dochter was vrijdag jarig. Ik ben een held in goed plannen (NOT) dus begon het toch wel even de paniek te voelen. We moesten haar verjaardag in 2 dagen delen omdat niet iedereen kon op de vrijdag zelf. Nu hou ik er zelf van om alles op 1 dag te doen, maar goed het kon even niet anders.

Doordat er een druk weekend aan zat te komen moesten haar traktaties voor school voor de tijd worden gemaakt. Dit maakt de keus wat moeilijker aangezien ik dus geen verse dingen kon gebruiken. Dus ik deed een oproepje in de Game Mama’s, op zoek naar tips voor een leuke houdbare traktatie. Het is een zakje geworden met een klein speeltje, rozijntjes en een snoephartje geworden en feestelijk gemaakt met wat frozen stickers en linten.

Frozen traktatie houdbaar
Frozen Traktatie

Modder

Wij hebben de traditie in huis dat de jarige nieuwe kleren krijgt. Ook de jongste groeit hard en was toe aan nieuwe kleren. Toen de bestelling binnen kwam van de H&M wouden ze dan ook allebei hun nieuwe kleren aan dus ik dacht vooruit, want was zelf ook nieuwsgierig hoe het zou staan.

‘Mama, buitenspelen?’ nou vooruit, maar pas op je kleren. Dat is dus een zin wat niet geldt voor een 2,5 jarige en nog geen 10 minuten later was de mooie nieuwe broek zwart. Wij zijn namelijk in de tuin bezig geweest dus het was 1 grote modder bende. Niet alleen in de tuin of op de nieuwe broek helaas ook in huis. Heb dus de hele week lopen poetsen en wassen.

Onze moddertuin
Onze moddertuin, work in progress

Feest!

Het feest kon bijna beginnen! Alleen de boodschappen nog oppikken! Deze hadden we vooraf besteld bij de jumbo en hoefden alleen nog te worden opgehaald. Alleen beetje jammer van die spijker in ons wiel! Gelukkig was dat zo opgelost maar het is niet goed voor je bloeddruk. Ondertussen was het nog steeds modderig in huis.

Gelukkig liep de verjaardag prima en heeft ze 2 hele leuke dagen gehad, hadden we het huis flink versierd en flink wat ballonnen geblazen en is goed verwend. Mij kon je inmiddels opvegen maar het feest was voor mij nog niet voorbij want ik ging naar de Huishoudbeurs!

GameMama, Baby Jaye & Pino
Feest! Pino & Jaye op bezoek

Huishoudbeurs

Normaal ga ik met de Game Mama’s naar Comic Con maar dit jaar wilden we wat anders gaan doen, toen kwam Jessica met het idee om naar de Huishoudbeurs te gaan. Ik ben overal wel voor in dus waarom niet!

Dus de wekker ging zondagochtend om 7 uur en om 9  uur zat ik in de trein richting de RAI. Uitgebreid verslag komt snel maar we hebben een hele gezellige dag gehad.

Achter de schermen

In de vrije uurtjes die ik had was ik wel bezig met de website, maar dan achter de schermen. Ik ben alles aan het optimaliseren dus loop alle artikelen even na en update waar nodig is. Dat het meer dan 100 artikelen zijn ondertussen maakt het een flinke klus! Ook het dagboekje van pino is deze week niet online gekomen, dit omdat zij ook een drukke week heeft gehad en mee was naar de huishoudbeurs.

Daarnaast zit ik weer in mijn Hearthstone fase, ik had ontdekt dat ze een nieuwe game mode erin hebben gezet! Een soort Battle Royale in Hearthstone en ik vind hem geweldig! Je speelt tegen 8 mensen en elke ronde kan je kaarten bijkopen die je deck sterker maakt. De bedoeling is om alle tegenspelers eruit te spelen en elke ronde is anders!

Een gezellige drukte was het dus, maar nu is het weer tijd om terug te keren naar de routine

Foto huishoudbeurs
pff ben wel toe aan vakantie


Leave a Comment