Ik kan het nu officieel zeggen! Deze mama is verhuisd! In deze blog vertel ik jullie er alles over! Inclusief foto’s!

Laatste pakket

Vanmiddag komt het laatste pakket binnen, namelijk de nieuwe eettafel. Zodra die in elkaar zit kunnen wij officieel zeggen ‘Wij zijn verhuisd!’ Maar het verhuizen ging natuurlijk niet zonder slag of stoot en kwamen steeds weer nieuwe dingen tegen die er moest gebeuren

We hadden nog geen 10 minuten de sleutel en toen we binnen stapten zagen we het eerste probleem al, lekkage. Het water liep vanaf de badkamer zo de keuken in. Met het gevolg dat het halve plafond al mee kwam. Geen lekker begin dus. De vorige bewoners hadden er een rommeltje van gemaakt.

kluskids
Goed helpen *uch*


Daarna kwam de fase van het behang trekken, een muurtje plaatsen en in de tuin moest nog een schuurtje komen. Dit hebben we allemaal gedaan in de zomer vakantie en ik kan je zeggen met 3 kinderen is klussen nogal een hele uitdaging. 

Witte voeten, klusfaal
Ze dacht dat ze wel op de emmer verf kon staan, deze zat niet goed dicht, OEPS!

Behangen

Doordat het vakantie was duurde alles langer, dus we besloten er zelf ook nog even tussenuit te gaan. Daarna ging het heel snel, er kwam een datum dat de nieuwe vloer zou worden gelegd. En ik had een week tijd om alles te verven/behangen, dit wou ik graag gedaan hebben voordat er een vloer in zou komen.

Ik zal je eerlijk vertellen, ik had nog nooit behangen of een muur geschilderd en moest nu opeens een heel huis voor mijn rekening nemen, HELP! En nog erger, welk behang? Welke kleur willen wij op de muur?

behang dames
Kamer van de meisjes, allebei regenboog behang!


Gelukkig was Pino zo lief om mij een dagje te helpen en hebben samen de woonkamer onder handen genomen. Ondertussen waren de kinderkamers helemaal klaar en het behang is er nog niet weer afgekomen dus ik zeg job well done!

Zolder
Work in progress (zolder)


Ik ben in de afgelopen weken zo vaak in de Gamma geweest, dat ze mij al bijna bij de naam noemen. Ook zat er meer verf op mijzelf dan op de muur.

Midden in de nacht

Opeens stond mijn man om 2 uur s nachts naast mijn bed met de woorden: ‘Schat ik heb de knoop doorgehakt, ik wil morgen over’. Ik heb die nacht geen oog dicht gedaan. Om half 8 in de ochtend zat de eerste lading spullen al in de auto en aan het eind van de middag waren alle ‘essentials’ over. 

moos
Ook de poezen mochten mee!

Gamehoek!

Niet heel onbelangrijk, onze computers moesten ook worden mee verhuisd. In ons vorige huis stonden deze in de woonkamer, maar hebben nu de bijkeuken omgetoverd naar een ‘kantoor’. Waar we ongestoord kunnen gamen en werken.

Hoewel we al 3 weken van te voren een nieuwe internetprovider hadden uitgezocht, was ons installatiepakket nog niet binnen. We hebben een beetje geïmproviseerd met mobiele hotspots zodat de meisjes konden Netflixen maar ideaal was het niet. En ik ben echt blij dat alles nu werkt, ik heb de Game Mama’s echt gemist!

Gamehoek
It’s good to be back!

Troep

Nu alles een plekje heeft, word het tijd om puin te ruimen! Wat geeft verhuizen toch veel troep (karton, plastic, lege emmers) en ook onze tuin heeft wat aandacht nodig, maar we krijgen nog een paar mooie zonnige dagen dus dan weet je waar je mij kan vinden!

kledingkast!
All i need is Geralt of Rivia en Game Mama
deze lagen als eerste in de nieuwe kast!

Leave a Comment