Elke maandag zetten wij een Game Mama in het zonnetje, deze week is de beurt aan Suzanne! Lees hier meer over deze Game Mama!

Suzanne en Pikachu
Suzanne

Naam: Suzanne
Gebruikersnaam: Yulene
Level: 30
Online status: Als in relatie? Dan is het antwoord: Samenwonend, 11 jaar samen en niet getrouwd ( ik wacht nog steeds op een aanzoek, hihi)

Leeftijd toen je moeder werd: 28
Kinderen: 1 meisje
Dieren: 2 katten, hier en daar wat spinnen en andere enge beestjes in huis!

Favoriete spel & platform: World of Warcraft en Diablo(en stiekem vind ik Pokémon ook nog erg leuk!), PC en Switch is toch mijn favoriet.
Favoriete Serie: Game of Thrones en Criminal Minds

Hoe ben je bij de Game Mama’s gekomen?
Door female gamers, er stond daar op hun website (of facebook, weet het niet precies meer) een stuk over jullie. Dat sprak me meteen aan. Het leek me leuk andere game mama’s te ontmoeten. En vragen te kunnen stellen over zowel games als over kinderen en moeder zijn.

Favoriete onderwerp in de groep?
Drama dinsdag (om lekker je ei kwijt te kunnen) en vrolijke vrijdag (om vrolijk het weekend in te gaan!)

Choose one

Marvel / DC
Marvel
Mario / Luigi
Mario
Baby Yoda / Baby Groot
Baby groot
iOS/Android
Android

Grootste (game) blunder – Vertel iets geks over jezelf:
Mijn grootste blunder: Ik zat met mijn moeder en vriend in de trein, we reden langs een wei en daar stonden wat schapen. Ik zei hey, kijk een schaap, mooooeee. Ik deed dus in plaats van een schaap geluid een koe geluid. Ze kwamen niet meer bij en de halve trein zat ook te lachen. Ik wordt er nog steeds mee geplaagd door die 2. Als ik bijvoorbeeld iets door elkaar haal krijg ik de opmerking; ach zo erg is dat niet, het kan erger je kan bijvoorbeeld een schaap en koe door elkaar halen, oh wacht….

Game blunder – het neerschieten van mijn eigen team maat.

Meer lezen over de Game Mama’s? Lees dan ook eens:
Tanja
Mariska
Tine

Leave a Comment