Elke maandag zetten we een Game Mama in het zonnetje!
Deze week is de beurt aan Annet! Lees hier meer over deze Game Mama!

Annet
Annet

MoMday: Annet

Naam: Annet
Gebruikersnaam: Matthia / Mylah
Level: 32
Online status: Getrouwd
Leeftijd toen je moeder werd: 29
Kinderen: 1 zoon genaamd Espen van 3 jaar

Favoriete spel & platform:
PC is mijn favoriete platform. Ik speel al sinds 2007 World of Warcraft en dat blijft mn favoriet. Toen Espen geboren is heb ik wel een break gehad van 1,5 jaar want dat was niet te combineren voor me. Tussendoor heb ik ook periodes dat ik andere games speel. Met vlagen speel ik de Sims. Begonnen toen ik een jaar of 13 was met de Sims 1, daarna Sims 2, Sims 3 heb ik overgeslagen en toen Sims 4 uitkwam heb ik de liefde weer terug gevonden. Ik heb ook heel veel plezier beleefd aan Skyrim, Fallout 4 en The Witcher 3.

Favoriete Serie:
Oeh teveel! Ik hou van Netflix en Videoland. xD Als ik een paar moet opnoemen die ik het allerleukst vind, dan zijn dat: Dexter, Breaking Bad, Game of Thrones, Stranger Things en mijn allernieuwste favoriete serie is The Witcher!!!

Grootste (game) blunder


Toen ik begon met World of Warcraft spelen wist ik eigenlijk helemaal niets van MMO’s. Ik levelde met veel plezier een character en deed maar een beetje wat. Toen berichtte iemand mij dat ik helemaal de verkeerde gear droeg voor mijn character en dat dat helemaal niet goed was. Ik heb terug bericht dat ik toch echt wel zelf mocht weten wat voor gear ik droeg en dat hij zich daar niet mee hoefde te bemoeien. Nu jaren later kijk ik erop terug en denk ik jeetje ik was echt een noob. Een Mage met een Druid staff kan echt niet. xD Waarschijnlijk was het een heel behulpzaam iemand, maar dat kon ik toen niet waarderen.

Vertel iets over jezelf
Naast dat ik en mijn man van gamen houden zijn we ook enorme fan van bordspellen. Onze zolder is omgebouwd tot een game cave. Er staat een tv met oude consoles en opbergruimte voor al onze bordspellen. Dat moet ook wel want we hebben er meer dan 150. Ook een beetje een uit de hand gelopen hobby. Maar wel heel gezellig.

Setup
Setup

Hoe ben je bij de Game Mama’s gekomen?
Ik zag ergens op facebook een linkje voorbij komen naar de Game Mama’s pagina, direct op geklikt en direct lid geworden!

Favoriete onderwerp in de groep?
Op dit moment alles over the Witcher, de serie en de games!

Choose 1

Marvel / DC
Marvel
Mario / Luigi
Mario
Baby Yoda / Baby Groot
Baby Groot (Tot groot ongenoegen van mijn man hou ik gewoon niet van Star Wars. xD Gelukkig is onze zoon wel helemaal fan en kent baby Yoda ook al
iOS/Android
Android

Wil je meer weten over de Game Mama’s? Lees dan ook eens
Teatske
Maayke
Talitha

Leave a Comment