Het is precies 1 jaar geleden dat de website online ging!
En wat ging dat snel voorbij! In deze blog vertel ik je er alles over!

1 jaar geleden

Een jaar geleden, zonder enige kennis van website’s bouwen, WordPress en alles wat er eigenlijk bij komt kijken, toch maar de stoute schoenen aangetrokken. Ik ga een gamemama website bouwen! Veel mensen waarschuwden mij dat er veel werk en tijd in gaat zitten, wist ik het wel zeker? Kan je dit wel?

Ik was vooral onzeker toen alles online kwam. Zouden ze het wel leuk vinden? Willen ze mijn blog’s wel lezen? Maar mijn grootste angst was, heb ik wel genoeg om over te schrijven?

Nu:

Met 157 artikelen online, waarvan 118 door mijzelf zijn geschreven (dit had ik echt niet verwacht!) Dat is ongeveer 2 artikelen per week!

Gaat het eigenlijk heel goed met de website, veel mensen weten ons te vinden en de bezoekersaantallen lopen steeds meer op. Ook werk ik niet meer alleen, ik heb natuurlijk Pino die eens in de zoveel tijd een dagboek schrijft. Maar ook Bianca, Angela & Antheia schrijven toffe artikelen waar ik heel dankbaar voor ben!

Maar ook leuke samenwerkingen met Malinda (Mayb Creations) & Chantal (Dorwin’s geurtjes) aangegaan! En ik hoop dat ook volgend jaar weer toffe dingen te bedenken!

Aankomend jaar:

Voor aankomend jaar heb ik ook weer genoeg in de planning, ik erger mij soms nog aan onze homepage en wat kleine dingen van de website die ik wil veranderen. Maar voor de rest blijven er toffe reviews, blogs, binge-waardige series online komen!

Ik hoop dat we lekker door blijven groeien en dat we toffe content kunnen blijven maken!

Feestweek

Volgende maand is het feest helemaal compleet, dan bestaat de groep Game Mama’s 5 jaar. Daarom komt er een ‘feestweek’ om dit te vieren.

Houdt hiervoor de groep/pagina in de gaten want er komen heel veel give-aways aan!

Leave a Comment