Het is hoog tijd voor een ‘Game Mama’ update want wij hebben natuurlijk ook niet stil gezeten!

Even bijkletsen…

Het is weer hoogtijd dat we even bijkletsen! Het is al weer even geleden dat ik een ‘persoonlijke’ blog heb getypt maar dat komt gewoon omdat ik niet zoveel meemaak 😉 Door de corona crisis mis ik de evenementen wel en ben wel toe aan een leuke Comic Con! en volgens mij ben ik daarin ook niet de enige! Maar goed de rust keert hier weer langzaam terug in huis dus tijd om jullie op de hoogte te brengen!

oke eerlijk? heb tijd over omdat ik niet meer Animal Crossing kan spelen ivm een kapotte joycon, er is wel een vervaning maar dat speelt niet lekker hopelijk schiet Nintendo een beetje op.

Mijn man heeft er voor gezorgd dat ik niet helemaal zonder zit. Ik kan nu Animal Crossing spelen op de Steam Controller!

1000

Ik had het nooit verwacht maar het is toch gebeurd, Game Mama nummer 1000 diende zich aan in onze groep! Hoe tof is dat! Welkom nieuwe mama’s!!! We zijn flink gegroeid afgelopen jaar en hebben ruim 300 nieuwe moeders in de groep mogen verwelkomen!

Hoera 1000!

Discord

In de Discord is het nooit rustig en hebben dan ook echt een ‘kippenhok’. Dat is ook niet zo gek met bijna 150 moeders in een chat.

In de discord hebben wij een automatische feed zodat je ook geen berichten meer mist op facebook. Maar sinds kort ook een verjaardags kalender die ons automatisch een melding geeft als er iemand jarig is, HANDIG!

Gamemama.nl

Ook hier op de website ben ik druk bezig! Nog niet alles werkt zoals ik het wil maar we komen er wel! Zo kan je nu heel gemakkelijk onze About pagina vinden met wat informatie over nouja, ons!

De MoM-days staan voor nu even op ‘hold’ en gaan kijken hoe we dit anders gaan wegzetten. Ook zijn er genoeg andere ideeen dus hou ons in de gaten!

Nieuw Familielid

In huize Game Mama hebben we ook een nieuw familielid, namelijk Moos!
Deze kleine deugniet is geboren bij een mede Game Mama en woont nu sinds 3 weken bij ons

Moos

Wil je ook mee praten in onze groep? klik dan hier!

Leave a Comment