En ons nieuwe teamlid nummer 2 stelt zich in deze blog voor!

“Cheers, love! The cavalry’s here!”

Zoals sommige wel weten deed ik laatst een oproepje in de GameMama’s.
Ik kan namelijk wel een handje gebruiken zo nu en dan 😉 Ik kreeg echt heel veel lieve reacties en nu is het tijd om onze nieuwe teamlid voor te stellen!

Welkom Angela

Foto Angela
Angela

Hey!

Ik ben Angela ik ben 25 jaar en woon in zaandam. Ben mama van Jane en ben gek op films en series kijken en natuurlijk ook gek op gamen.

Ik ben opgegroeid met een gameboy color! Beetje ouderwets maar het was het enige wat we aan games in huis hadden. Hierdoor heb ik een grote liefde voor onder andere Pokemon en Zelda.
Momenteel hebben we best wel veel consoles in huis. Het meeste waar wij hier echt mee spelen is de Nintendo switch en de Xbox one. Op de switch speel ik spellen als Zelda, Pokémon, Diablo, Assassins Creed, Saints Row Animal Crossing en Mario Party.

Voor de Xbox one hebben we veel meer! Far cry (we hebben niet alle Far Cry games maar komen wel in de buurt), Red Dead Redemption, Farming Simulator, Assassins Creed en de Sims 4 om er maar een paar op te noemen.

Angela en dochter
Angela & Jane
GamesGames

Series

Als we niet aan het gamen zijn, kijken we hier vaak een serie of een film. Er worden hier vooral spannende films en series gekeken. Van de romantiek zijn we niet zo. Ook houden we erg van thrillers, horrors mystery en een beetje fantasy. Netflix kan ik ondertussen wel dromen en het meeste is wel gezien. Ook met videoland zijn we al aardig op weg of moeten we alweer wachten tot er nieuwe seizoenen uitkomen. Nu zijn we disney+ helemaal aan het doorzoeken!

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met leuke stukjes over films, series en games die ik een aanrader vind. In ieder geval wens ik iedereen heel veel leesplezier!

Welkom Angela, wij zijn er benieuwd naar je blogjes!
Ook Antheïa is nieuw! lees hier haar verhaal!

Leave a Comment