Elke week schrijft pino een dagboek over leven als nieuwe moeder. Deze week is weer druk. Jaye moet naar het consultatie bureau en worden er tattoo’s bijgewerkt!

Pino en jaye
Pino en jaye

Lief dagboek,
De weken vliegen voorbij en wat hebben we het druk elke keer.

jaye met vogel druk
Trots met de vogel

Maandag,Dinsdag en woensdag.

Was weer hetzelfde liedje als altijd druk werken en druk voor de kleine zorgen. Het verveelt nooit! Elke dag is weer anders gelukkig maar anders komen we ook in zo’n langdradige sleur terecht.


Jaye groeit als kool en is nergens bang voor. Hij mocht dinsdagavond voor het eerst de vogel op zijn handje laten zitten zijn eerst keek hij alsof ie moest huilen maar dat veranderde al snel in een super trotse lach.

Donderdag.

Hebben we overdag lekker het huis gepoetst en lekker niets gedaan. Ik moest even energie maken want s’avonds ging ik voor het eerst aquarobics proberen. Dat is een soort fitness in het water op de maat van de muziek met dumbells en al. Nou ik zal je vertellen de les duurde een half uurtje en ik was helemaal gesloopt wat een klote conditie heb ik zeg!
Maar het voordeel ik heb wel als een roosje geslapen die nacht.

zwemmen jaye druk
Lekker zwemmen

Vrijdag

We moesten al vroeg op want om 9 uur moesten we bij het consultatiebureau zijn! Na het wegen en meten konden we gelijk door naar de arts. Jaye was wel goed gegroeid maar zijn lijn was wel afgedaald naar beneden. Dus kreeg advies om meer vast voedsel te geven. Daarbij werd gekeken hoe hij mentaal er voor stond en dat was super goed! Hij loopt zelfs voor met heel wat dingen! Na het consultatiebureau zijn we lekker wezen zwemmen.


Je ziet en merkt echt heel erg dat Jaye telkens meer doet in het water dan alleen spartelen hij begint nu ook met zijn voetjes in het water te trappelen alsof hij echt wil gaan zwemmen. Toen de zwemles voorbij was hebben we nog even een bakkie bij mijn zusje gedaan en zijn we daarna lekker naar huis gegaan. Jaye was zo moe van het zwemfeest dat hij de rest van de middag in coma heeft gelegen.

Zaterdag

Heb ik de hele ochtend staan poetsen en staan doen smiddags kwamen vrienden langs en werd mijn tattoo bijgewerkt yaay een poppetje erbij!Na een middag en hele avond gezellig heb en gekletst en geborreld was het uiteindelijk weer tijd om afscheid te nemen en naar bed te gaan.

Zondag.

We hebben een rustdag gehouden na alle drukte van afgelopen weken was het wel weer lekker om een hele dag bank te hangen en lekker serie te kijken. Vroeg naar bed te gaan want er staat weer een drukke week voor de deur.

Volgende week gaat oma met Jaye zwemmen en word misschien de tattoo op mijn been bijgewerkt!

Meer lezen van Pino?
Lees hier het deel van vorige week of haar nieuwste review over Nuby warmte gevoelige lepels

Tattoo pino druk
Poppetje erbij! Tattoo bijgewerkt

Leave a Comment