Verzamelwoede kennen wij allemaal wel, ik breng het alleen tot een heel ander level

Opgruimd huis, opgeruimd hoofd?

Tegen een vol huis kan ik niet zo goed, ze zeggen wel eens een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Ik kan je vertellen dat het echt zo is en begin zelfs het opruimen af en toe leuk te vinden.  Met 3 kinderen is een opgeruimd huis nogal een uitdaging want waar de 1 gaat knutselen gooit de ander de duplo over de grond, onbegonnen werk dus.

Digitale kast

Hoewel ik het een geweldig gezicht vind om een kast te hebben vol met games, zijn mijn games voornamelijk digitaal. Aan de ene kant vind ik dit erg jammer want zal ze ook wel eens willen uitstallen in een mooie kast om vervolgens een uur voor de kast te staan twijfelen wat we gaan spelen. Nee mijn games staan in de digitale kast van Steam, handig want deze zet ze automatisch op alfabetische volgorde en ik hoef ze niet af te stoffen maar goed ook want mijn teller staat op +500 steam games

Hoarder

Chat met mijn vriendin, we sturen elkaar graag meme’s

Ik ben een hoarder. Zo dat is eruit! Maar wel een digitale hoarder. In plaats van kasten die uitpuillen heb ik hier een SSD wat vol zit, vol met meme’s, screenshots, foto’s en games.
En het blijft niet alleen bij mijn SSD, ook mijn cloud barst bijna uit elkaar.

Via Telegram ben ik ook aan het hoarden, de leukste meme’s stuur ik natuurlijk door en dingen die ik niet moet vergeten stuur ik naar mijzelf. Zelfs in Discord is er een geheim kanaal waar ik belangerijke ‘GameMama’ plaatjes post

Back-up van een Back-up

Je kent het gevoel vast wel, weet je zeker dat je game hebt opgeslagen? nee? dan voor de zekerheid nog maar een keer. Daarom heb ik overal een back-up van, en daar ook weer een backup van, voor de zekerheid.

Maar het meest zuinige ben ik op mijn foto’s, die in mijn overvolle cloud staan, daarom raad ik iedereen aan om hun foto’s te back-uppen en gebruik altijd Two-factor authentication op je accounts, want je draait je deur toch ook op slot? Waarom niet je digitale deur?

Hebben jullie ook last van verzameldrang?

Meer van GameMama lezen?
Terug van weggeweest
Gamende Moeders?
Wachten duurt lang

Leave a Comment