Elke week mogen we meekijken in het leven van Game Mama Pino , benieuwd wat ze deze week heeft meegemaakt? lees gauw verder!

Week 2 Corona Crisis

Ik hoef niet per dag te gaan vertellen wat we gedaan hebben want dat is niet veel. Daarom een overzicht in totaal van de week en mijn ervaringen als thuiszittende. Ook deze week plaats ik wat extra foto’s om iedereen zijn dag een beetje op te fleuren.

De week is rustig verlopen we zijn vooral thuis geweest. Naast mijn werk opdrachten en het huishouden ben ik vooral druk geweest met Jaye. Van kletsen tot broodjes eten en helpen zitten. De kleine maakt mega sprongen.

Grote vent
Lekker zitten!

Het was ook super lekker weer afgelopen week. Dus de hele week heeft de was lekker buiten gehangen en de ramen zijn lekker open geweest om door te luchten. Natuurlijk konden we niet de hele week binnen zitten en zijn we een paar keer er op uit geweest.

Jayebuiten week
Frisse neus

Een wandeling langs de kinderboerderij en op bezoek geweest bij molly. Jaye begint wat eenkennig te worden en vond het ook heerlijk om even met zoey te spelen.

Jaye en Zoe week
Jaye en Zoey

Bezigheid zoeken.

We hebben tekeningen voor opa’s en oma’s gemaakt zodat we er even uit konden om deze rond te brengen. Even een middagje op pad.

Ondanks dat ik druk bezig was met huishouden en werk en kind vlogen de muren toch op me af ik had echt veel moeite om binnen te zitten misschien omdat het verplicht is geen idee waarom. Ik mis heel erg het sociale stukje en dat tast vreselijk mijn humeur aan. Misschien nog van het ontzwangeren ofzo maar ik kon chagrijnig worden om het kleinste dingetje. Daarbij had ik ook een beetje spanning van de woning die we aangeboden hebben kregen dus het werkte niet helemaal mee.

Robin is super druk met werken en laatste tijd 6 dagen in de week aan het werk dus veel zie ik hem niet en dat is natuurlijk ook niet fijn. Gelukkig heb ik de kleine man die mijn dag altijd weer goed maakt met zijn blije lach.


Lekker verfen week
Picasso

Slecht nieuws

Ik zou jullie vertellen hoe het afgelopen is met de woning en liever doe ik dat niet ik ben misschien iets te enthousiast geweest.

Na het een en ander over en weer gemail en gedoe met de woningbouw hebben ze de woning klakkeloos doorgeschoven naar de volgende kandidaat. Ik was woest er is dus niet goed gekeken naar het inkomen en we hebben niet de kans gehad om het te bespreken.

Nadat Robin zijn boekhouder een telefoontje heeft gepleegd is er een afspraak gemaakt dat we nog een kans krijgen als de kandidaat waar die nu aan is aangeboden niet doorgaat. voor mij is dit een bevestiging dat er zeker wel een fout is gemaakt want anders gebeurd zoiets niet natuurlijk.

Dus dat wordt weer in spanning afwachten maar ik ga nergens meer vanuit het vertrouwen is al wel weg.

Nog steeds boos en teleurgesteld zijn we zo het weekend in gegaan.
Als er verder meer info komt laat ik het natuurlijk weten! 

Aaah lieve jaye
kleine beer

weekend.

Het weekend is rustig verlopen Robin was zondag lekker vrij even wat anders dan alleen thuis zitten heerlijk! Ook hebben we fotos van de boswandeling van vorige week gekregen en er zaten hele mooie tussen! 

Ik hoop dat de corona crisis snel voorbij is voor iedereen zodat we allemaal weer vrij kunnen gaan en staan! Voor mij is binnen zitten niets en ik denk dat ik niet de enige ben.

Volgende week beleven we veel avonturen krijgen we misschien goed nieuws en overleven we hopelijk week 3 van het thuis zitten.
Je leest het volgende week!

week pino en jaye

Dagboek van vorige week gemist? geen paniek! Klik HIER
op naar de volgende? Klik HIER

Leave a Comment