Elke week schrijf Gamemama Pino een stukje dagboek over haar leven als nieuwe mama van baby Jaye. Deze week krijgen jullie dubbelop leesplezier!

Pino en jaye


Even een kleine samenvatting van 2 weken.

Lief dagboek

Mijn werk leven ging gewoon door eigenlijk het zelfde liedje als altijd. 
De Storm hebben wij en de partytent overleeft! Geen schade en niets.

Jaye was zo super verdrietig omdat zijn 2e tandje door is gekomen het gaat me eigenlijk allemaal veel te snel. De maatjes kleren vliegen er door en zijn tandjes komen ook in snel tempo achter elkaar aan.

Baby zwemmen hebben we uiteraard ook weer gedaan en wat heeft ie een pret er in. Op de opvang heeft Jaye een super lief Valentijn cadeautje gemaakt waarvan je hart smelt. En in het weekend zijn we gezellig op bezoek geweest bij vrienden uit Almere. Zondag hebben we lekker rustig dagje van gemaakt wat wil een mens nog meer!

Valentijnkadoo
Cadeautje van Jaye

Maandag, Dinsdag en woensdag

heb ik lekker gewerkt het was erg druk dus het was aanpoten en wat was ik s avonds moe en kapot van het werk maar net als altijd heb ik de dagen overleeft. Bij thuiskomst zaten er 2 blije mannetjes te wachten.

Donderdag

hebben we een rustig dagje gehad het zwemmen s avonds ging niet door. Dus ik had lekker de hele dag de tijd om wat te rommelen in huis en Jaye zijn kledingkast uit te zoeken. De helft was alweer te klein het gaat veel te hard ook.

S Middags zat ik druk in de project x chat te kletsen en voor ik het wist ging ik gezellig met allemaal game mama’s in een videogesprek wat hebben we gelachen zeg. Toen Robin thuis kwam heb ik uiteindelijk toch maar opgehangen. Na het avond eten hebben we lekker tv gekeken en niets gedaan we hebben nog geen nieuwe serie en ben nog druk aan het rondkijken. Veel te veel keuze heb je hahaha.

Kusjeee

Vrijdag

waren we al vroeg op voor het babyzwemmen. Jaye vind het zo leuk en je ziet ook dat ie telkens meer dingen doet dan alleen spetteren en zijn ogen uitkijken. Na het zwemmen zijn we lekker naar huis gegaan Jaye was er wel zat van en hij was super moe. Dat is wel logisch natuurlijk.

Na zijn middagdutje heeft hij nog lekker in zijn box gespeeld. Jaye besloot toen om mama te gaan zeggen heb de rest van de middag niets anders gehoord dan heel trots momma. Stom eigenlijk want was juist op papa aan het oefenen maar ben er wel super trots op mn kleintje zegt gewoon mama!!

Vlak voor Robin thuis kwam had ik een nieuwe serie voor mezelf gevonden nou ja dat was wat ik dacht. Ik dacht dus nou ik ga wel Sons of Anarchy kijken want die lijkt mij leuk en Robin heeft een paar keer aangegeven dat het hem niets leek. Halverwege de eerste aflevering kwam hij thuis en werd gelijk netflix in gezogen met als gevolg dat we nu dus samen weer een serie kijken.

Voor het eten zijn we even gaan shoppen om voor Robin nieuwe werkkleding en schoenen te scoren. We liepen op een gegeven moment door de welkoop en Jaye begon zich te vervelen dus ik pakte een beertje bij de hondenafdeling uit het schap speel hier maar mee. Bij het afrekenen bleek dat beertje €2,50 te kosten! Een normale knuffel in een speelgoed winkel kost normaal een 10tje dacht ik en een honden knuffel 2,50! Noem me maar loeder maar ik weet wel waar ik voortaan knuffels ga halen! 
De rest van de avond hebben we  serie gekeken en zijn we toch maar naar bed gegaan want zaterdag was het weer vroeg dag.

Zaterdag, feest!

Ik was al vroeg uit de veren we gingen s middags naar Almelo! En er moest nog veel gebeuren. Boodschappen, douchen, tas van Jaye klaar maken en nog een laatste wasje ophangen.

Om 8 uur stond ik naast mn bed om boodschappen te gaan doen Jaye en Robin sliepen nog dat kwam wel goed uit. Toen ik terugkwam van de boodschappen sliepen ze nog steeds dus heb stilletjes de rest van de dingen gedaan zodat we alleen hoefde te douchen en konden gaan.

pino en floor
Feestje in Almelo

Om 10 uur waren de heren eindelijk wakker na een ontbijtje en een kop koffie kon de drukte beginnen en uiteindelijk zaten we begin van de middag in de auto onderweg naar Almelo.

Aangekomen daar was Chris helemaal verbaasd die wist dus niet dat Robin mee zou omdat Robin eigenlijk eerst zou werken. Wat een feest! Na een gezellige middag en avond was het uiteindelijk toch weer tijd om afscheid te nemen. Gelukkig niet zo lang want morgen gaan we gezellig naar de huishoudbeurs! Toen we thuis kwamen was het snel met de honden uit gaan. En weer snel naar bed want zondag moesten we echt vroeg uit bed.

Zondag. Huishoudbeurs dag!

De wekker ging vroeg en we moesten gelijk uit bed en klaarmaken. Om 10 uur gingen we richting Amsterdam voor de game mama meeting op de huishoudbeurs.

Daar aangekomen was het gelijk feest. Allemaal kipjes bij elkaars hele middag hebben we rondgelopen. Zijn we los gegaan bij verschillende kraampjes. En heb ik me aangemeld voor een dildo party ala game mama natuurlijk dat word wat als die komt. Na al het lachen gieren brullen en shoppen op de huishoudbeurs. Was het tijd om afscheid te nemen en te gaan Robin was blij want die was er wel zat van.

Toen we thuis kwamen zijn we doorgegaan naar mijn schoonouders we zouden nog een zakje aardappels brengen en gingen daar gezellig eten. Arme Jaye was zo overprikkeld van de dag en moe dat hij best chagrijnig was en nergens meer zin in had. Logisch ook we zijn daarom ook vroeg naar huis gegaan zodat ie lekker zijn bedje in kon. Zelf zijn we ook vroeg gaan slapen maandag begint de gewone werkweek weer en gaat de wekker weer vroeg en ik was zelf ook helemaal gesloopt van de drukke dag.

Extra toevoeging! Even een foto van het verschil van jaye van 4 en 5 maand wat schrok ik me rot toen die foto’s naast elkaar lagen wat is hij gegroeid in een maand tijd!!!!

Volgende week moet Jaye weer naar het consultatiebureau wordt misschien mijn tattoo bijgewerkt en gaan we weer sporten. Benieuwd hoe het allemaal verloopt? Dat lees je uiteraard volgende week!

Dagboek van vorige week lezen? klik hier!
Praat ook mee in onze gezellig groep of facebook!


Leave a Comment