Pino neemt ons mee in haar leven als nieuwe moeder! Met deze week, een functioneringsgesprek en een Renault wat niet mee werkt

pino en jaye

Lief dagboek.
We hebben er weer een weekje opzitten.

Maandag, dinsdag en woensdag

heb ik gewerkt. Er was veel spanning op de werkvloer omdat we niet op een lijn lagen en we dat ook niet echt uitspraken. Ik irriteerde me heel erg aan mn collega omdat hij heel kortaf en chagarijnig deed en elke keer als ik vroeg of er wat was was er niets mega irritant.

Woensdag was dit ineens anders hij was heel aardig en hielp me met van alles, dus ik speelde daar gelijk op in en de sfeer was weer goed. Eind van de dag had ik een functioneringsgesprek, dat was wel een beetje spannend zijn ze nog blij met me? Doe ik mijn werk nog goed? Jaaa ze waren zeker nog blij met me! Ik moest mijn snelheid nog wat opkrikken maar dat was logisch. Het dingetje met mijn collega werd ook besproken en er waren dus wel dingetjes waar hij tegenaan liep maar niet durfde te zeggen waar ik nuchter op kon reageren en mn manager ook aangaf dat wel mee viel maar gewoon wil dat we een team worden wat begrijpelijk is want dan gaat het werk ook beter en sneller en is voor de dag ook beter natuurlijk.

Donderdag

bink jaye pino
Lekker kind


Hebben we rustig aan gedaan de werkweek was wel druk zat geweest en emotioneel ook druk in mijn hoofd. Gelukkig wist Jaye me af te leiden hij was lekker blij en kletst de hele dag door met da da da.

Zijn eerste koekje ging wel wat anders dan dat hij zelf wou hij kreeg het niet voor elkaar om het koekje goed vast te houden en was te gehaast om te happen dus het koekje viel elke keer, nadat het koekje 3 keer gevallen was werd hij super boos! Zijn hoofdje werd knalrood en de halve buurt kon meegenieten van zijn boze gehuil. Wauw wat een karaktertje ik moest stiekem m’n lach wel in houden. 

Na het avondeten ging ik zwemmen. Voor het zwemmen nog even ergens met Laura wat gedronken omdat het kan en gezellig is.
Met het zwemmen kon ik even lekker mijn hoofd leeg maken heerlijk zo kunnen we vol power het weekend in.

Vrijdag

pino jaye
Zelf drinken!


heb ik het hele huis weer een poetsbeurt gegeven. Aangezien ik daar in het weekend geen tijd voor heb ga ik het mezelf en Robin zo makkelijk mogelijk maken. Jaye werkte heerlijk mee hij wil ineens zelf zijn fles vasthouden en zelf drinken. Hoe handig is dat ik kan gewoon de was blijven vouwen terwijl hij zijn flesjedrinkt. 

Zaterdag

was het een drukke dag ik ging aan de klus de auto van mijn moeder had een nieuwe distributieriem nodig  dus die ging ik samen met mijn vader vervangen.

Om 9 uur begonnen we met de klus en om half 2 waren we klaar. Wat was dat weer ouderwets gezellig en leuk mijn vader en ik deden vaak samen klusjes en we zijn altijd goed op elkaar ingespeeld, waardoor we goed samen kunnen werken. We hebben van deze klus wel wat geleerd…. Koop geen Renault zeiden we uiteindelijk haha. De halve auto zit onlogisch in elkaar wat tot een beetje frustratie en irritatie leidde, maar uiteindelijk hebben we de klus toch geklaard en rijd de auto weer als een zonnetje! Mijn moeder blij en als dank hebben we daar s avonds lekker meegegeten.

Jaye en ik zijn ook nog even in bad geweest wat had meneer een pret spetteren en spatteren in het water, met een big smile geweldig hij is een echte waterrat. Na het badje was hij toch wel moe en viel lekker in slaap dus zijn wij lekker naar huis gegaan.

Zondag


hebben we lekker kalm aan gedaan een beetje huishouden gedaan maar vooral veel bankhangen en serie kijken. Robin werd zaterdagavond ineens niet fit en was vroeg naar bed gegaan maar helaas heeft hij de halve slaapkamer er onder gespuugd dus ik had wat op te ruimen. En robin was ziek dus die deed rustig aan . Gelukkig voelde hij zich wel wat beter als de dag ervoor maar ooh wat een bende zaterdagnacht heb ik natuurlijk al zoveel mogelijk opgeruimd nu de puntjes op de i.

jaye pino heit
Knuffelen met pake


Volgende week ga ik met Jaye baby zwemmen ben zelf ook benieuwd hoe hij dat ervaart dus je hoort het. Volgende week!

Dagboek gemist? kijk snel hier! Check de pagina voor alle nieuwtjes!

Leave a Comment