Deze week doen we het even anders! Jullie mogen meekijken met mijn week!

Lief dagboek,

Maandag
was lekker rustig, zo rustig dat ik zelfs een middagdutje heb kunnen doen! Dat was lang geleden en ook wel even nodig, nadeel: ik was pas om 14:10, en moet om 14:15 op het schoolplein zijn, gelukkig is de school vlakbij dus was net op tijd, maar mijn brakke hoofd sprak boekdelen.

S’avonds nadat de 2 kleintjes in bed lagen, aan een nieuwe serie begonnen met onze oudste dochter, The Dark Crystal zijn we aan het kijken, de bedoeling is elke avond samen met z’n 3en een aflevering te kijken, het bleek een goede keus, we vinden het allemaal spannend!

(drama) Dinsdag
Vandaag een speciale envelop opgestuurd naar een mede Game Mama, ik had er iets extra’s in gedaan, waarvan ik wist dat ze het graag wou hebben.

Ondertussen ontplofte de groep Game Mama’s, we vlogen de 800 leden voorbij en mochten we heel veel mensen welkom heten in Discord. Er stond ergens een aanbeveling en de leden stroomden binnen, ik was een beetje overdonderd.

Later die avond doe ik een poging tot Frostpunk want hiervoor komt binnenkort een nieuwe DLC!

Woensdag
ik kreeg een appje van een vriendin, of ik in de middag even kon oppassen op haar kinderen, dit doe ik met alle liefde hoor, maar het zijn 4 stuks, ik had mijn oudste belooft dat een vriendinnetje mocht komen spelen plus mijn dames dat waren dus 8! kinderen,in mijn eentje. Waar was ik aan begonnen?

De nieuwe leden bleven ondertussen binnenstromen, niet alleen bij de Game Mama’s maar ook bij de Game Ouders groep, WAT GEBEURT HIER?
En ik kreeg een update over Project X, wat bijna klaar is, YES!
Ondertussen was mijn speciale Game Mama post binnengekomen bij Marian!

Game Mama post!

S’avonds weer een aflevering gekeken van onze serie, heerlijk even geen telefoon en lekker op de bank.

Donderdag
Ik had mezelf voorgenomen om het rustig aan te doen, waar natuurlijk helemaal niks van terecht is gekomen.
Na schooltijd besloten we met het hele gezin naar Hengelo te gaan, mijn man had Dungeons & Dragons dobbelstenen nodig, en wist heel toevallig dat deze winkel ook heel leuk speelgoed heeft…

En niet alleen dat maar ook gave bordspellen, game goodies, educatieve spellen en voor de kinderen houten speelgoed (Grimm’s!) Er stonden grote knikkerbanen in de winkel waar de kinderen mee konden spelen, ondertussen was er een bordspel uitgezocht die we die avond gingen spelen.
Mijn kleine elsa zocht een zwaard uit, zodat ze ‘een echte Elsa’ was.
Na het eten zijn we onze nieuwste aanwinst gaan uitproberen, zijn er anderhalf uur zoet mee geweest! Uitgebreide uitleg hierover komt nog!

Onze aanwinst!

Vrijdag

Het is een rare ochtend, er is een geschoten in onze straat een paar huizen verderop. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. Wij hebben er zelf niks van meegekregen, maar je schrikt wel. Je ziet de witte busjes heen en weer rijden en ook verschillende media zijn aanwezig.
Door geplande werkzaam heden hebben we ook nog een tijdje zonder stroom gezeten, maar na een half uur gingen de lampen weer aan!

Straks komen mijn broertje en zusje langs! We gaan ons nieuwe bordspel proberen en ik had het zwaard van mijn broertje nodig (Project X!) deze brengt hij meteen mee!

Ook de planning voor de avond staat al vast, wij gaan deel 2 van The Hobbit kijken! Dit doen we met onze oudste dochter, want die begint heerlijk mee te geeken!

Wat zijn jullie plannen dit weekend?


Leave a Comment