Deze week gaan we voor het eerst weer aan het werk! Hoe dat ging lees je hier!

Lief dagboek.
De week zit er weer op en wat was het wennen zeg
.

Maandag
had ik nog een dagje vrij ik kon me voorbereiden op het werk en natuurlijk nog het hele huis gepoetst zodat ik dinsdag en woensdag het lekker rustig had. Ik was de hele dag dom gespannen alsof ik bij een nieuw bedrijf aan de slag ging. Ook wel logisch want ben bijna een half jaar uit de garage zelf geweest en heb daarvan 3 maand thuis gezeten dus dat gaat wel even wennen zijn. S avonds hebben ik slim alle tassen al klaargemaakt en ingepakt zodat we rustig aan konden doen en ook tijd voor Jaye hadden s’ochtends. En daarna ben ik maar vroeg naar bed gegaan want wou me ook niet verslapen

Jaye zijn opvang dag

Dinsdag
was het dan zover ik mocht weer aan het werk! Om 5 uur ging de wekker en ik stond gelijk naast mijn bed dat is een beetje raar voor mijn doen want ik ben zo iemand die van snoozen houd zal wel door de spanning komen. Nadat ik mezelf had aangekleed had heb ik Jaye wakker gemaakt die keek me echt aan van mam wat doe je zo vroeg ik wil slapen maar helaas want ik moest hem ook klaar maken voor de dag.

Naar de koffie, het ontbijt een peuk en Jaye zijn fles zijn we onderweg gegaan naar de opvang daar hebben we Jaye afgezet en uitgezwaaid en toen begon de reis naar mijn werk.

Ik moet nogal een stukje rijden 100 km ongeveer en gelukkig had ik geen files deze ochtend dus was ik mooi op tijd op mijn werk iedereen daar was weer blij om me te zien en voordat ik aan het werk kon waren er haast al 3 uur voorbij omdat ze allemaal even bij wouden kletsen.
Toen ik toch maar echt aan het werk ging bleek het net als van ouds ik was het helemaal niet verleerd en nog even snel als mijn collega’s sommige dingen moest ik wel even diep voor graven of moest ik even vragen maar het viel me niets tegen. Toen ik s’avonds thuis kwam zat er een heel blij mannetje op me te wachten hij had het super goed gedaan op de opvang en was super lief geweest.

Ik was helemaal gesloopt van het werken dus heb snel eten gemaakt tassen weer klaar gezet en door naar bed gegaan want morgen stond er weer een drukke dag.

Knutselwerk!

Woensdag
ging het uit bed komen al wat moeilijker ik had geslapen als een roos maar o wat was ik moe zeg. Hetzelfde riedeltje als de dag ervoor gedaan en na mijn werkdag zat er weer een blij kereltje op de bank. Robin vertelde dat ie weer lief was geweest en zijn schoentje wat ze met hem geknutseld hadden meegekregen had met een kadootje van de sint er in! Wat was ik trots mijn kleintje zijn eerste knutselwerkje zo schattig en zo leuk dat ze hem op de opvang daar gewoon in bij betrekken dat hij gewoon mag meedoen ondanks dat hij er nog niet veel van snapt.

Donderdag
was ik lekker vrij ik dacht even bij te kunnen komen van de drukke werkweek maar ik ben nu natuurlijk ook fulltime mama dus het mocht helaas niet zo zijn. Ik had eigenlijk een afspraak bij mijn tandarts maar Jaye werd heel huilerig met verhoging wakker en aangezien iedereen werkt en ik lastminute geen oppas kon vinden moest ik dat wel af zeggen naar een uur bellen en elke x de zin wij zijn in gesprek probeer het later nog eens dacht ik fuck it en ben maar het huishouden een beetje gaan doen. De dag verliep verder wel rustig dus had ergens nog wel tijd om bij te komen en even te nietsen.

Vrijdag
was het eindelijk zover Jaye zijn eerste sinterklaas de hele dag heb ik gepoetst en gedaan zodat de dag snel voorbij zou gaan toen robin thuis kwam hebben we ons klaargemaakt om naar mijn ouders te gaan waar we sinterklaas gingen vieren met het hele gezin.

Na het avond eten hebben we nog een foto gemaakt van alle kleinkinderen van mijn ouders Jaye was nieuw natuurlijk dus moest wel even een recente foto genomen worden. Na dat alles ontdekte mijn neefje en nichtje ineens dat er boven een zwarte piet was geweest die allemaal  cadeautjes had achter gelaten wat spannend!

Cadeautjes!

Er lag een hele berg cadeau’s en Jaye kreeg het allemaal niet mee want die lag in coma te slapen…. Was ik daar zo enthousiast voor…. Maar goed het was gezellig en Jaye is super verwend met allemaal leuke spulletjes! Toen we thuis kwamen was meneer wakker en vond dat ie niet hoefde te slapen dus zat ik nog met hem wakker te zijn tot 2 uur toen viel die eindelijk in slaap en kon ik ook gaan slapen. Robin was intussen met een maatje beneden aan het gamen en maakte me om half 5 wakker met de vraag waar is de slaapzak hij blijft slapen blijkbaar heb ik in mijn slaap wel 5 plekken aangewezen tot ik de goeie plek noemde en wenste de mannen succes morgen vroeg als Jaye eten moest hebben.

Blij ei mee uiteten

Zaterdag
was Jaye mooi op tijd voor zijn fles en zat ik mooi met 2 brakke mannen want ze waren vergeten was dat we s’avonds uit eten zouden gaan met de vriendengroep succes jongens! Na een rustig middagje zijn we naar Emmeloord gegaan waar we met iedereen hadden afgesproken daarna zijn we na de wok gereden en ja Jaye ging gewoon mee. Die heeft na een fles lekker liggen slapen in de wok dat terwijl het super druk daar binnen was het laatste uurtje werd hij wakker en heeft hij de hele tent nog even bij elkaar gegild er zat een zwangere vrouw tegen over me en die keek eerst heel afkeurend na me op een manier van je neemt je baby toch niet mee hierheen maar toen Jaye zo tekeer ging omdat hij hongerig was zag je de paniek in haar ogen alsof ze dacht jeetje waar ben ik aan begonnen!

Na het eten zijn we met zijn allen naar ons huis gereden om even gezellig na te borrelen.

Zondag
was echt een rustdag de week was druk genoeg geweest en maandag konden we weer aan het werk dus even niets vandaag en ben ook vroeg mijn bed in gegaan want ja er staat weer een week voor de deur met veel afspraken en drukte!

Volgende week lees je of ik een beetje aan het werkritme kan wennen want ineens 2 banen hebben is wel een hele verandering!

Heb je een deel gemist?
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 7
Deel 8

Leave a Comment