Deze week eindelijk weer een dagboek van Pino. Hoe gaat het met Jaye? waar heeft Pino uitgehangen je leest het hier.

Lief dagboek.

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een dagboek heb geschreven. Dus bij deze een uitgebreide update hoe alles nu gaat en loopt.

Jaye

Jaye is een tijdje terug 1 geworden en wat een feest hebben we gehad! Hij is tot op het bot verwend en heeft de hele dag in the picture gestaan.

jaye
Jaye 1 jaar!

Zijn ontwikkeling gaat ook super goed. Hij staat al los en probeert af en toe een stapje los te zetten dit gaat soms niet helemaal goed maar ik geef het niet lang meer. Rond de tafel racen en alles waar hij zich aan kan vasthouden gaat ook super goed ik kom soms ogen te kort!

Ook klets meneer de hele dag door. Soms denk ik dat ik een papegaai in huis heb, en moet dus met sommige woorden al gaan opletten. Hij heeft laatst een week lang alleen maar kuttekuttekutte geroepen! Wat schaamde ik me soms zeg.

Ook heeft Jaye een groeispurt gehad hij heeft welgeteld 3 weken maatje 68 aan gehad en is door gegaan naar 74/80. Wat er helaas bij kwam was natuurlijk de pijntjes. Hij werd soms midden in de nacht ontroostbaar wakker.

jaye
Altijd blij ook.

Het zwemmen gaat ook super goed! Hij mocht vandaag voor het eerst door het gat heen duiken mijn moeder hart zat in mijn keel, maar hij deed het super goed, en voelde zich helemaal het mannetje.

Minder Leuk.

De reden dat ik wat minder aanwezig was kwam doordat ik best stress had.

Na mijn vakantie kreeg ik te horen dat mijn contract niet verlengt werd en ik een maand later werkloos zou zijn. Ondanks dat ik hier op voorbereid was viel het me toch zwaar. Ik had geen vrije dagen meer dus heb met pijn en moeite de laatste maand vol gemaakt. Met de pet er na gooien doe ik niet en heb ik bewezen ook dat wat opzich een hele overwinning.

En nu?

Na veel denken, solliciteren en piekeren kwam ik op het punt dat een nieuwe baan vinden best lastig zou zijn aangezien ik parttime werk. Ik wil wel iets doen wat ik leuk vind en ondanks dat ik gewoon huismoeder kan zijn is dat toch niet echt iets wat ik echt zou willen.

Ik heb besloten om een opleiding te gaan doen en ben nu druk bezig met de opleiding bedrijfsadministrateur. Een hele andere weg dan dat ik gewend ben maar ben er super enthousiast over.

dagboek
schoolwerk!

Naast de opleiding heb ik een schoonmaakbaantje zodat ik er ook af en toe even uit kan. Het thuis zitten moet ik nog wel een beetje aan wennen maar dat komt ook wel goed!

Nu ik meer vrije tijd heb hoop ik natuurlijk wat vaker een dagboek te schrijven en jullie te vermaken met leuke verhalen.

Wil je mee praten met de Game Mama’s? Word dan lid van onze groep!
Vorige deel gemist? deze lees je hier!

Leave a Comment