Altijd al benieuwd hoe het leven van een verse mama eruit ziet? Onze GameMama Marchien neemt je mee in haar leven als nieuwbakken GameMama

Auto rijden na de bevalling? Spannend!

Lief dagboek.

Er is weer een lekkere drukke week voorbij. Ik mocht weer auto rijden!! Dus je raad het al de nodige ritjes zijn alweer gemaakt.

Dinsdag
was het officieel ik mocht weer achter het stuur ik moest maar de winkel en heel toevallig regende het. Snel naar de auto gelopen kleine in de maxicosi gezet en achter het stuur gekropen, stiekem was het wel even spannend om na bijna 10 weken weer te gaan rijden maar toen de auto eenmaal rolde was het alsof nooit anders was geweest. Bij de winkel aangekomen bleek dat parkeren wel een kunst is ik stapte uit en auto stond nog half op de weg dus gelijk weer er in en na voren.

alle mensen bij de winkel zaten te kijken en je zag ze denken ooh help een vrouw achter het stuur!

Gelukkig maakt deze vrouw geen brokken! (Tot nu toe niet dan en ook niet van plan)


Woensdag
ging ik de stad in moest een paar extra spenen hebben en een kadootje. In de stad liet ik me al snel afleiden door allemaal leuke spulletjes en kleding voor Jaye (alsof die nog niet genoeg had). De spenen was ik niet vergeten, maar wat een drama om een goede speen te zoeken of ze waren uitverkocht, of er waren alleen nog maar spenen voor meisjes of een te grote maat. Ik kon nog 2 drogisten af en dan moest ik toch ergens anders kijken gelukkig vond ik een setje spenen niet wat ik zocht maar ze zijn helemaal hip tegenwoordig dus laten we maar proberen. Het is een speen met een gat er in thuis uitgekookt en gegeven arme kind zijn halve hoofd was weg omdat de speen zo groot was. Maar Jaye vond hem wel fijn dus dat is het belangrijkste ondanks dat het er een beetje gek uitziet.

S’avonds vroeg mijn vriend of alles gelukt was in de stad dus ik liet heel trots zien wat ik allemaal gehaald had. Toen ik de vraag kreeg wat voor cadeau ik gehaald had ik sloeg mezelf voor men hoofd helemaal vergeten. Omdat Jaye zo lief lag te slapen had ik niet op de tijd gelet en toen hij wakker werd voor eten snel naar huis gegaan zonder aan een cadeau te denken.  Gelukkig hadden we nog tijd dus dan later in de week maar.

Donderdag
had ik een babydate met de kleine van mijn zus wat een lol hadden die 2 en wat een verschil ook Zoey (kindje van mijn zus) is 5 maand ouder als Jaye die vind het super interessant en begon gelijk aan Jaye zijn oor te plukken. Gelukkig vind Jaye het allemaal wel prima en die lag mooi naast haar in de boks te lachen. Uiteraard stonden mijn zus en ik er bij ooh en aawh te roepen en vergeet de 100 foto’s niet.

Vrijdag
Vrijdagavond waren we op bezoek gegaan bij vrienden we zouden niet al te lang blijven maar het werd uiteindelijk toch half 3 dat we s’nachts thuis kwamen. Jaye lag zo erg in coma dat ik zn pyjama aan kon doen terwijl die sliep en kon zo door zijn bedje in.

Zaterdag
Zaterdagochtend schrok ik wakker shit Jaye heeft nog geen eten gehad maar hij lag nog als een roosje te slapen dus zelf maar zachtjes uit bed gegaan en de boel een beetje klaar gemaakt voor de dag want we gingen maar almelo in de middag. We konden daar de hele middag gewoon onbezorgd kletsen en koffie drinken want Jaye lag in coma tegen de avond werd ie wakker en kon die nog even lekker knuffelen.

Zondag
Hebben we lekker niets gedaan Jaye was een beetje huilerig en had veel honger Of het komt doordat de klok een uur terug ging ik heb geen idee maar het is wel even schakelen ineens komt ie een uur later voor eten als normaal dus was zelf ook wel een beetje van m’n doen hopen dat het snel went haha.

Het was me wel weer een weekje op naar de volgende deel!

Lees hier Deel 2

Leave a Comment