Er is weer een nieuw dagboek! lees deze keer waarom ze naar de huisartsen post moesten en is er ook een nieuw gezinslid!

Pino en jaye

Lief dagboek

Daar zijn we weer! Met een hoop nieuwe belevenissen!

Jaye

Jaye doet het hartstikke goed hij racet op zijn kontje door de kamer en wil het liefste staan en lopen. Hier neemt hij telkens meer risico in wat soms tot de nodige valpartijen leidt.

Jaye Spelen
Lekker spelen

Hij begint ook steeds meer eenkenniger te worden wat stiekem soms wel vervelend is maar ook wel weer super schattig! Zodra hij een onbekende ziet kruipt hij half in me en als ik hem bij de opvang breng begint hij gelijk te huilen zodra ik hem af geef. Ik maak dan dat ik wegkom want ooh mijn moederhart vind dat echt 10 keer niets. 

Een paar weken geleden heb ik Jaye in een super schattig 3 delig pak gehesen en hele mooie foto’s gemaakt en daarmee alle opa’s en oma’s blij gemaakt met een mooie foto en zelf staat er natuurlijk ook 1 te pronken in de kamer.

Ik had het pakje al vanaf de geboorte hangen maar voor dat ie te klein werd moest ie nog wel even aan natuurlijk.

GamesGames

Ziek

Helaas zijn we allemaal ook ziek geweest. En zelfs nog naar de huisartsenpost geraced om 10 uur s avonds.

Jaye had hoge koorts 39,7 en hield niets binnen hij heeft me 4x achter elkaar onder gespuugd. En toen begon ik toch wel wat te stressen. Niet om het spugen maar om wat er de ochtend ervoor gebeurd was hij was namelijk heel hard uit zijn eetstoel gevallen op zijn hoofd. Ik was echt bang dat dit er mee te maken had, dus bij twijfel gewoon bellen dacht ik en we mochten langskomen. 

Jaye Ziek
Ziek klein mannetje

Tot het moment dat we bij de huisartsenpost waren was Jaye min en bleek en heel slap wou alleen maar hangen en zat geen puf in hem.

Toen we binnenkwamen konden we gelijk meelopen en in de onderzoekkamer had ik ineens een ander kind hij begon gezellig te kletsen tegen de dokter en vond alle onderzoekjes ook wel heel interessant. Robin en ik keken elkaar aan en dachten hetzelfde wat gebeurd hier nou?!

Na wat onderzoekjes bleek Jaye last te hebben van een oorontsteking aan zijn rechteroor zijn linkeroor was in beginstadium van een ontsteking.  Wat was ik opgelucht dat het niet met de val te maken had.  Maar wat was het sneu om die kleine man zo last te zien hebben van zijn oortjes. 

2 dagen na het huisartsenpost avontuur lagen Jaye en ik samen op de bank ik had flink de griep te pakken na een dag voelde ik me gelukkig al weer beter en toen kon Robin plat liggen.

Inmiddels zijn we allemaal weer opgeknapt en kunnen we de komende tijd er hopelijk weer tegenaan.

Stress

Momenteel heb ik zelf heel erg met stress te maken. Op mijn werk loopt het niet zo heel lekker en er wordt getwijfeld om mijn contract niet te verlengen. Ik ga hier nu niet te diep op in want kan wel vanalles gaan zeggen en vinden maar het is een kwestie van afwachten.

Maar ik zou natuurlijk geen stress hebben als ik niet een meester in piekeren was. Helaas ben ik dit wel en dit werkt me nogal tegen er gaat vanalles door mijn hoofd hoe nou verder en vooral de wat als vragen blijven maar komen. In plaats van rustig te ademen en alles maar op me af te laten komen creëer ik hele scenario’s in mijn hoofd die allemaal rampzalig aflopen.

Dit allemaal haalt me erg uit mijn doen en heeft best wel effect op mijn dagelijkse leven. Ik weet niet wat ik moet doen loop doelloos rondjes in huis en kan moeilijk mijn zinnen verzetten. 

Ik vind het super moeilijk om zulke dingen naast me neer te leggen en ben ook even helemaal uit mijn altijd blije positieve vibe, dat vind ik misschien nog wel het ergste want ik wil me niet op mn kop laten zitten door een baan hun zijn natuurlijk net zo erg een cijfer voor mij als ik voor hun!

Ben heel benieuwd hoe de komende tijd gaat lopen en hoop dat ik snel weer in mn vibe kan komen. Tips zijn natuurlijk altijd welkom!

Nieuwe gezinslid!

Nog wel erg leuk nieuws! We hebben een nieuw gezinslid erbij sinds een week!

Dog mastino napolitano x sabian defence dog x cane corso
Dit is Zoey!

Zoey is een 9 maand jonge pup kruising mastino napolitano x sabian defence dog x cane corso.  Het gaat super goed met de andere hondjes en wat doet ze het al goed!

Dogs
Mooi koppel

Het is bijna zomervakantie wat kijk ik er naar uit niet dat we super veel in de planning hebben maar ff paar weken vrij en rust! Ook dan hebben we spannende dingen op de planning maar die bewaar ik nog even voor straks om te schrijven!!

Bedankt voor het lezen en tot snel!

Meer lezen over Pino?
Dagboek van #27
Dagboek van #26

Wil je mee praten met de Game Mama’s? Word dan lid van onze groep!


Leave a Comment