Koningsdag, verhuizen, tulpen benieuwd wat Game Mama Pino afgelopen weken heeft uitgespookt? Je leest het hier!

Lief dagboek


Er zijn weer een paar weken voorbij met grote drukte en veel belevenissen.
Voorbereidingen voor de verhuizingen, koningsdag familie bezoekjes, verjaardagen en noem maar op.

cutie jaye verhuizen
knapperd

Klussen

Het klussen in de nieuwe woning is klaar! Het is super snel gegaan ik heb wat hulp gehad en veel zelf gedaan nu kan ik door naar ons oude huis om de boel op te knappen.

Tijdens het klussen konden natuurlijk de blonde momenten niet weg blijven. Zo heb ik alle geplamuurde stukjes in de slaapkamer rood geverfd ipv paars…… dus uiteindelijk kon de hele muur rood gemaakt worden…

en als klap op de vuurpijl ben ik te enthousiast aan het plamuren geweest. Robin had de trapleuning voor me los gehaald zodat ik makkelijker kon verven. Die dag erna dacht ik jo laat ik gewoon alle gaatjes plamuren dat scheelt tijd en ben zo aan de slag gegaan en je raad het misschien al, ik heb de gaten van de trapleuning netjes dicht geplamuurd.

Dus toen de trapleuning terug moest stond ik dom te kijken van uhhhh hier klopt iets niet….. Gelukkig na wat hoofd stoot acties en wat verf uitschieters viel de rest allemaal super mee. De woning is klaar ik hoef alleen jaye zijn kamer in een kleurtje te verven dan is de boel klaar.

Ook in de oude woning is niet stilgezeten. Nodige gaten zijn geplamuurd en de kozijnen heb ik netjes geverfd en al een hele hoop troep is ingepakt. Ja het is echt troep je komt een heleboel spullen tegen waarvan je denkt wat moet je er mee…


jaye poes verhuizen
Lekker slapen met poes

Jaye

Jaye is afgelopen weken heel lief geweest en doet het super goed!
Zijn voortandjes zie je steeds beter wat echt super schattig is.
Hij besluit ook kleine stapjes te doen als hij staat en gaat helemaal los op muziek. Zijn kontje gaat dan alle kanten op en hij kan echt niet stil zitten dan.

Ook heeft hij door hoe hij moet zwaaien dit is zo schattig want het gaat heel sloom met 1 handjes op en neer. Vorige week heeft hij ook klappen uitgevonden wat was ik trots zeg! Nu is het van s ochtends vroeg tot savonds laat klappen.
Laatste tijd zit hij ook alleen maar met een van de katten van spelen tot slapen de 2 zijn onafscheidelijk.

Ook mag Jaye zelf zijn fruit eten en wat gaat dit goed heel wijs zit hij met een bakje fruit tussen zijn beentjes stukje voor stukje naar binnen te werken en wat is hij dan trots.

Het avondeten mocht hij laatst ook proberen dit wat geen succes de warme prak zat haast tegen het plafond, en mijn kind zat van boven tot onder onder de bloemkool wat een knoei feest was dat.

Lastig


Wat wel een lastig dingetje is de laatste tijd, is dat hij een beetje moeite heeft met zichzelf vermaken de eerste 5 minuten dat ik bij hem weg loop, is het gelijk huilen en boos doen. Ik mag soms niet eens naar de koelkast lopen of even rustig een sigaretje roken

Helemaal als we bij mensen op bezoek zijn normaal was dit geen probleem, maar nu is het gelijk huilen en boos zijn als ik maar even uit beeld ben. Is het een fase? Komt het door het thuiszitten ik heb geen idee!?!?Ben erg aan het uitzoeken hoe ik dit makkelijker voor ons beide kan maken want heel eerlijk het is soms best vervelend. 

Het gebeurd niet altijd dat hij begint te huilen maar vaak wel. Je moederhart zegt dan  aaah kom maar, maar je hoofd zegt nou laat hem zichzelf maar vermaken.
Al met al een lastig iets! Reageer gerust ook als je tips hebt die zijn altijd welkom in zulke situaties. En ik hoop dat deze fase of wat het ook is snel over is.

Koningsdag

De eerste koningsdag was natuurlijk wel raar normaal ga je naar de stad ect ect maar dat kon dit jaar niet.  We zijn dus gezellig naar Almelo gegaan om de verjaardag van de oudste dochter van Floor te vieren.  Jaye hebben we natuurlijk wel een mooi oranje shirt aangedaan want het is tenslotte koningsdag.

Na een middag gezellig kletsen zijn we doorgegaan op familiebezoek bij een tante van Robin. Daar hebben we gebbqt en daarna naar huis want het was nodig bedtijd voor jaye.

Jaye tulpen koningsdag
Tulpenfoto!

Tulpen

Ik heb ook nog de stoute schoenen aangetrokken en ben langs de tulpenvelden gegaan om een mooi plaatje van de kleine te maken.

Wat was hij onder de indruk van al die mooie gekleurde bloemen, en wat heb ik mooie foto’s kunnen maken er handig ook voor de aankomende moederdag.

Hier in de polder stikt het van de tulpenvelden in deze periode je kijkt altijd je ogen uit als je er langs rijd.

Ondanks dat het afgeraden werd er langs te gaan kon ik het niet laten en heb ik mijn moment gegrepen toen er niemand was, En wat ben ik daar blij mee.

Mocht je je volgend jaar vervelen rond deze tijd, is het echt een aanrader om een keer een rondje door de polder te maken. Normaal is er ook een hele tulpen route maar deze is dit jaar afgeschaft wat ook logisch is.

Zoals je leest hebben we niet stil gezeten er is zat te doen en veel te beleven. Over een week hopen we te gaan verhuizen en als dat achter de rug is zal ik daar alles over vertellen.

Hoe Jaye het ervaren heeft voor het eerst in een eigen kamer niet bij zijn papa en mama op de kamer. En voor ons om ineens in een super groot huis te wonen. 

Ook is moederdag in aantocht en ik ben al super benieuwd wat papa in petto heeft al dat geheimzinnige gedoe vind ik maar niets wordt er veel te nieuwsgierig van.

Tot snel allemaal!

Heb je een dagboek gemist? geen paniek! die vorige vind je hier!
en de volgende vind je hier

Wil je mee praten met de Game Mama’s? Word dan lid van onze groep!


Leave a Comment