We hebben een weekje overgeslagen met schrijven want wat hebben we een drukte gehad en veel dingen gedaan.

Lief dagboek…

Van klussen in ons huidige woning tot klussen in de nieuwe woning!
Ook al hebben we nog niet officieel de sleutel. We mochten van de oude bewoner alvast gaan verven omdat hij er al uit is. Naar de sleutel pas eind van de maand in kan leveren.

Dus de eerste zaterdag dat ik aan de slag kon ben ik natuurlijk gelijk begonnen met het verven van de woonkamer. Robin was druk aan het werk dus had ik ook wat te doen door het thuiszitten is in tijd m’n huis spik en span en zitten we vaak een halve dag te kijken. 

Jaye ging gewoon lekker mee ik heb het campingbedje meegenomen en hij heeft zich prima vermaakt.

Jaye campingbed
Lekker gek doen

Klussen & Baby’s

De maandag erna kwam ik er achter dat klussen en een baby erbij niet een geheel goeie combo is. Jaye was super vervelend en wou alleen maar hangen en huilen ik kon mn kont niet keren of meneer zette het al op een gillen.

Ik snapte helemaal niet waar het vandaan kwam maar goed komt wel weer goed zei ik tegen mezelf. Tijdens zijn slaapjes en vrolijke momenten kon ik gelukkig toch grote slagen slaan en was binnen een paar dagen de woonkamer en gang beneden klaar.

Jaye werd wel met de dag moeilijker en verdrietiger. Tijdens een huilbui gooide hij zijn hoofd naar achter en toen zag ik de reden! Zijn beide voortanden komen door! Tegelijk nog wel! Arme kerel logisch dat ie zo verdrietig is. 

jaye 7 maand
Hoera 7 maand!

Het gaat allemaal ook wel snel vind ik hij is pas 7 maand nu al 4 tanden. En dan nog de wil om te gaan staan en alleen maar willen zitten. Ook het woordje mama heeft hij uitgevonden en roept dit alleen als hij boos of verdrietig is.

Naast het klussen hebben we ook veel leuke dingen gedaan. Zo heb ik voor het eerst met Jaye gefietst wat vond hij het leuk maar wat was dat voor mij wennen zeg! Je kan amper op en afstappen met het kinderzitje voorop de fiets! Gelukkig zijn we niet gevallen maar het geklungel met opstappen enzo zou er vast leuk hebben uitgezien voor de mensen die langs kwamen.

Jaye op de fiets
Blij ei op de fiets

Pasen

Het is ook pasen geweest en die hebben we lekker rustig doorgebracht ik heb samen met Jaye eitjes geverfd. Lekker ontbijt en diner gemaakt en heerlijk genoten van de paar dagen dat Robin ook de hele dag thuis was. Hij is laatste weken 6 dagen aan het werk dus veel tijd en leuke dingen doen we samen niet meer.

De zondag is ook echt een uitslaapdag en rustdag zodat ie zich klaar kan stomen voor een nieuwe werkweek. Ik vind het wel jammer dat hij zoveel werkt maar ik ben ook super trots op hem dat hij het wel even doet en het ook volhoud na zijn werk komt hij natuurlijk ook in een drukte dat alles en iedereen aandacht wil en na al die aandacht kan hij vaak even een uurtje gamen voordat het eten op tafel staat. 

paasei
Paaseieren van jaye

Het weekend na pasen heeft Jaye lekker een dagje bij mijn moeder gespeeld zodat ik samen met mijn schoonvader en zus een grote slag kon slaan met het verven van de nieuwe woning en we zijn bijna klaar! Ik kan in tijd ook geen verfroller meer zien.

Maar wat nu gedaan is hoeft straks niet meer als we officieel de sleutel krijgen!

De weken zijn gelukkig voorbij gevlogen en volgende week gaan we weer druk verder met klussen.  Het helpt wel heel erg tegen de verveling van het thuis zitten. En we hopen nog steeds dat het coronavirus snel voorbij vliegt.

Volgende week vertel ik over een paar leuke klus bloopers en ga ik met Jaye langs de tulpenvelden 

Geniet allemaal van het mooie weer en tot volgende week!!

Vorige deel gemist? geen paniek! klik hier!
En de volgende vind je hier!

Leave a Comment