Het was een gekke week, met leuke en minder leuke momenten……

Lief dagboek

Weer een week voorbij.

Het was een iets bizarre week wat veel drukte in mijn hoofd bezorgde leuke dingen en minder leuke dingen. We zijn zoveel mogelijk binnen gebleven en de verveling begint steeds erger toe te nemen.

Dinsdag was de meest bizarre dag van de hele week.We kregen telefoon dat we nog een keer onze gegevens mochten opsturen voor de woning! Spannend! 

Blij ei

Gevecht

S’Middags sloeg de vreugde over in spanning. Het is lastig om dit te vertellen want er zijn heel veel meningen over.

Robin was uitgegaan met de honden, aan het einde van de dag en dat liep iets anders als we allemaal verwacht hadden.
De honden zijn in een gevecht geraakt. Het gebeurde voor de deur op het pleintje. Het ging om bescherming van het buurmeisje wat met haar honden liep. Die beschermde elkaar en daarom deden Diesel en Bella dat ook voor elkaar.

De buurt liep uit en stond toe te kijken uiteindelijk kwamen er een paar buren helpen. Hulde voor hun anders had het veel schade kunnen zijn. Een gevecht tussen honden is nooit goed te praten maar gebeurd soms helaas het blijven dieren. Hoe lief of goed je hond ook luistert het kan altijd mis gaan. Op dit moment ben ik blij dat de schade aan beide kanten meevalt, en dat we er goed met de buren ook uit zijn gekomen.

Conclusies

Het hele gedoe zet je wel aan het denken. We kwamen al wel snel tot de conclusie dat ik niet meer alleen met de honden ga lopen samen met de kleine er bij. Niet omdat we ze niet vertrouwen want ze luisteren super goed, maar het blijven dieren. En als het een keer fout gaat en ik heb die kleine in de draagzak bij me hebben we echt een probleem.

Misschien stom dat we er nu pas over nadenken maar je verwacht zoiets niet als het nog nooit gebeurd is en je weet ook niet hoe je honden reageren dat hebben we nu wel geleerd.

Mijn tip ook voor alle mama’s en mama’s to be kijk uit als je een kleintje hebt en je loopt met de hond in de draagzak/doek of kinderwagen. Het maakt niet uit wat voor ras soort groot of kleine hond je hebt als het een keer mis gaat gaat het mis en dan? Ik hoor je al zeggen dat doet mijn hond niet die is veel te lief en luistert goed. Dat is wat ik ook dacht en heb het heel erg afgeklopt dat ik niet met de honden liep maar Robin.

De dag erna zat mijn hoofd zo vol ik had amper geslapen het huis, de honden,de kleine, het binnen zitten pffffff ik ben maar het huis uitgevlucht om mijn hoofd leeg te kletsen bij mijn oudste zus. Ik heb daar de hele middag gezeten en lekker gekletst Jaye kon ook even lekker met hun kindjes spelen en was zo ook ff onder de kinderen wat anders als de hele dag naar mama kijken.

Toen we weggingen kreeg hij super lief een knuffel eenhoorn van zijn nichtje en wat was hij er blij mee. Ook ik was blij mijn hoofd was lekker leeg en had alleen nog maar een beetje spanning voor de reactie van de woningbouw over onze papieren wordt het goedgekeurd of niet?!?!?!

blijei
Blij met zn eenhoorn

Spanning

Na een dag wachten in spanning kregen we eindelijk telefoon van de woningbouw……. de papieren waren goedgekeurd!!! We mochten de woning bekijken en als we het wat vinden kunnen we verhuizen!!! Robin en ik stonden te dansen van vreugde op het balkon. Eindelijk een huis met tuin en meerdere slaapkamers en ruimte! 

Zaterdagavond zijn we in de woning wezen kijken er woont nu nog een ouder stel maar dat waren hele lieve mensen. Ik dacht even snel een rondje te doen maar uiteindelijk hebben we er 2 uur gezeten. Het huis is super netjes en er hoeft amper wat te gebeuren we mogen de vloeren,gordijnen,lampen en wat extra dingen over nemen. Het enigste wat moet gebeuren is dus verven en de gordijnen die we niet mooi vinden zelf vervangen wat een mazzel!

Jaye had zaterdagavond een mannenavond opa had heel lief even voor ons opgepast zodat we alle tijd en rust hadden om te kijken. 

Lekker slapen bij opa

Jaye blijft niet stilzitten terwijl half Nederland thuiszit. Hij wil super graag gaan staan en ook begint hij te oefenen met kruipen al wil dit niet nog niet helemaal lukken. Hij is nog altijd super vrolijk en is gek op dieren. Het brabbelen gaat ook super goed hij probeert zelfs Bella te roepen hij roept dan heel hard baabbaa je hoort het verschil super goed tussen belle en papa wat hij zegt. 

Verder zit hij in een corona ritme hij slaapt s’ochtends tot 10 a 11 uur!

KIJK DAN HOE LIEF
Kijk! ik kan staan!

Het weekend zijn we verder rustig doorgekomen en volgende week hoop ik ook op een rustige week geen drama en gedoe en uitkijken naar een verhuizing.

Op de planning staan wat klusjes hier in huis en verder niets!

Tot volgende week!!

Dagboek van vorige week gemist? geen paniek! klik hier!
En de volgende vind je hier!

Leave a Comment