Van corona gekte tot Jaye die super grote sprongen maakt. Je leest het in een splinternieuw dagboek van Pino!

Lief dagboek.
Alweer een paar weken verder en zo veel gebeurd ook.
Van corona gekte tot Jaye die super grote sprongen maakt.

Jaye Auto corona

Vorige week ben ik niet toegekomen aan schrijven. Ik had een terror baby die aan het worstelen is met zijn voortandjes en om een kleine spoiler te verklappen ze zijn nog steeds niet door. Dus op het moment is het kwijlen diarree en veel hangen en huilen.

Gelukkig hebben we ook leuke dingen gedaan en was Jaye niet alleen maar vervelend. Zo heeft oma met Jaye gezwommen en begint Jaye al zelf te zitten! 

En Jaye heeft voor het eerst patatjes gegeten en wat was dat smullen zeg! Na het eten lagen er overal stukjes patat door de kamer maar dat maakt niet uit de kleine vond het lekker. Dit is dan ongeveer wel een kleine samenvatting van 2 weken terug.

Maandag, Dinsdag en Woensdag


was zoals gewoonlijk. Werken laat thuis komen en weer door aan het werk. Soms is het wel super vermoeiend en kom ik amper aan mijn eigen toe. Ik weet waarvoor ik het doe dus dat maakt het altijd weer goed.

Jaye was dinsdag een half jaar oud! De tijd vliegt voorbij en de sprongen die hij maakt zijn ook groot. Hij zit nu bijna echt zelf soms verliest hij nog zijn evenwicht maar dat komt nog wel. De praatjes en kletsjes worden ook telkens meer en hij heeft een sterke eigen wil.

corona
Hoera een half jaar

Toen ik hem woensdag naar de opvang bracht was hij niet heel fit hij had last van zijn mondje en was een beetje huilerig, toen ik hem afgaf aan zijn juf begon hij ook heel hard te huilen met zijn armpjes gestrekt naar mij toe dit heeft hij nog nooit gedaan dus je snapt vast wel dat mijn hartje een beetje brak en ik niet wist hoe snel ik weg moest gaan. 

Gelukkig was de dag goed verlopen en was hij weer blij toen ik thuis kwam.

Donderdag.

Hadden we Wilco gezellig op bezoek. Samen zijn we met z’n 3en even langs Robin zijn werk gegaan om hem wat eten te brengen. De dag verliep verder lekker rustig en ontspannen Jaye was lekker vrolijk en had nergens last van.

Donderdag avond zou ik eigenlijk sporten maar door alle corona gekte die op het moment heerst werd het afgeraden en ging mijn sportmaatje ook niet sporten dus heb ik ook maar overgeslagen.

Vrijdag

Was opzich rustig. Het baby zwemmen kon niet doorgaan want ik mocht nog niet zwemmen en mijn schoonmoeder was ziek. Helaas maar niets aan te doen.

In de ochtend stroomde de berichten binnen over hamsterende gekkies die bang waren voor het coronavirus en de winkels al aardig leeg begonnen te raken.
Ik zou s avonds boodschappen doen maar besloot toch maar een kijkje te gaan nemen en alvast wat grote dingen te halen het wc papier was op en moest nog babyvoeding hebben.

Aangekomen bij de winkel was het gekkenhuis er waren inderdaad veel hamsterende gekkies die als een gek door de winkel liepen en pakte wat ze konden pakken. Ik had mazzel want bijna al het wc papier was op er stond nog 1 pak gelukkig. Met hele grote vraagtekens waarom iedereen wc papier hamstert heb ik het laatste pak meegenomen. 

Voor het avondeten heb ik grote boodschappen gehaald voor een week. Dit doe ik elke week het scheelt me een hoop tijd en geld. De winkel was intussen haast leeggerooft en ik kon ook niet alles halen het leek wel alsof er oorlog was ofzo!  Met de boodschappen die ik had ben ik maar naar huis gegaan en kon ik zaterdag voor de rest gaan.

Pino & Jaye genietend van het mooie weer
Genieten van het mooie weer

Zaterdag

Ik werd vroeg wakker en dacht nou ik ga gelijk maar boodschapjes halen voordat het gekkenhuis is. Ik zou wat boodschapjes voor mijn schoonvader doen want die mag de deur niet uit omdat hij ziek is.

Om kwart over 8 stond ik bij de winkel en weer was het gekkenhuis! Zo vroeg al was alweer de halve winkel leeg en kon ik alleen nog maar brood halen want dat was er nog net wel. Met de 2 broden en de paar kleine boodschapjes voor mijn schoonvader heb ik een half uur in de rij bij de kassa gestaan voordat ik kon afrekenen. Ik had dus nog geen koffie gehad omdat ik dacht dat ik zo weer terug zou zijn! Wat een drama dat doe ik dus nooit weer! Na de eerste winkel overleeft te hebben ben ik naar Emmeloord gereden om daar de resterende boodschappen te scoren en was uiteindelijk om half 11 weer thuis. 

Jaye en Robin sliepen nog dus ik kon eindelijk rustig koffie drinken en de dag beginnen. In de middag zijn we naar zwolle geweest om een printer voor Robin te halen en uiteindelijk sloeg dat om in een middagje shoppen waarom ook niet! Even uit al die gekte!

Zondag

corona jaye
Lekker pannekoek

Hebben we rustig aan gedaan Laura kwam s middags op bezoek en heeft gezellig mee gegeten.

Jaye kreeg voor het eerst pannenkoeken en wat was dat smullen zeg! Na het eten kwam het nieuws de opvang en scholen dicht gaan om verspreiding van het virus te voorkomen. Uhm en nu? De kleine kan nu nergens heen. Dus dat houd in dat ik thuis moet blijven… ik heb mijn manager gebelt en de situatie uitgelegd en die zei ook ja je kan niets dus blijf maar thuis en doe daar maar wat werk.

Volgende week op de planning thuis werken en voor de kleine zorgen En natuurlijk de corona gekte overleven!
Hoe dat verloopt lees je volgende week!

Dagboek van vorige week gemist? Geen paniek die lees je hier

Leave a Comment