Pino klets ons bij en neemt ons gezellig mee naar de kaakchirurg waar ze een beetje bang voor is !

beetje pino

Lief dagboek
Sinds de nieuwjaars week heb ik niet geschreven door drukte is dit er allemaal een beetje bij ingeschoten dus nu even snel een terugblik op de 2e week van januari dan snel door naar afgelopen week.

Ik heb natuurlijk gewoon weer gewerkt en mijn ding gedaan het zwemmen weer opgepakt en noem maar op Jaye heeft grote sprongen gemaakt! Hij is 4 maandjes oud geworden brabbelt de hele dag door en is nog altijd een even blije baby. Hij begint telkens meer te ontdekken en van alles ik zijn mondje te stoppen.


Onder dat ontdekken valt ook speelgoed wat geluid en muziek maakt heel leuk in het begin natuurlijk. Maar nu heeft hij een spiegel die zingt: “spiegeltje spiegeltje in mijn hand wie is het mooiste van het land de liefste baby dat ben jij kom en zing met mij” ik heb nu dat liedje al zo vaak gehoord dat ik hem wel kan dromen! En wat ben ik blij dat er een uit knop op zit want het kan zo irritant zijn! Maar goed Jaye is er blij mee dat verzacht de irritatie ik snap nu wel al de moeders die zeiden wacht maar tot je speelgoed met geluid krijgt.

Hij heeft in het weekend super last van iets gehad waar ik mijn vinger niet op kon leggen. Huilerig,  hangerig en hongerig ik dacht dat het een sprongetje maar dat bleek anders.

beetje 4 maand
Maandag

Was het voor dat we gingen werken een drama Jaye deed niets anders dan huilen en ontroostbaar zijn met pijn in mijn hart heb ik hem naar de opvang gebracht voor de zekerheid paracetamol meegegeven. Hiervoor moest ik een heel formulier invullen met toestemming dat ze het mochten geven wel heel netjes.


Tussen de middag zat het me niet lekker en besloot de opvang te bellen hoe het ging. Jaye was helemaal blij en vermaakte zichzelf goed geen klagen niets! Gelukkig maar! Uit men werk thuisgekomen ging ik gelijk een knuffel sessie doen met m’n kleintje wat had ik hem gemist.

Op een gegeven moment begon Jaye op mijn vinger te kauwen en ik voelde ineens iets hards hmm eens kijken… zijn tandje is door!!! Daarom was hij zo verdrietig! Wat een opluchting dat ik nu wist wat er aan de hand was.

Dinsdag


Was alles weer rustig Jaye was blij en ik ging met een gerust gevoel naar mijn werk. Thuis aangekomen na het werk zaten mijn mannetjes al blij te wachten. Gelukkig was de dag gewoon als normaal geen zorgen meer niets!

Woendag

Was ook weer een gewone dag werk naar huis vroeg naar bed want donderdag hadden we wel  een drukke dag.

jaye beetje
Vogelfluisteraar
Donderdag

We hadden een drukke dag voor de boeg. Ik moest even langs m’n werk om mijn gehoorbescherming te laten controleren, daarna moest ik door naar de kaakchirurg.

Omdat ik geen oppas had nam ik Jaye gewoon lekker mee. Dat vonden ze op mijn werk niet erg natuurlijk iedereen smolt weer even weg en Jaye zat zelf ook de clown uit te hangen.

Na het bezoekje zijn we doorgereden naar Lelystad voor de kaakchirurg gespannen als ik was wist ik dat dit er toch een keer aan zat te komen. Ik heb een hele tijd m’n gebit verloederd en daar moet ik nu toch de gevolgen van dragen. Na een tijdje wachten was ik aan de beurt ik kwam bij een oude man in de kamer en schoot gelijk in de lach de meneer zat te vloeken tegen de computer want hij snapte er de helft niet van veel te nieuw voor hem.

Jaye was wakker en keek rustig vanuit de kinderwagen zijn ogen uit en zat een beetje te flirten met de assistent. Toen het moment aangebroken was om de kies te trekken lag ik vol zenuwen in de stoel ik voelde dat de man de tang op mn tand zette en ineens begon Jaye heel hard te lachen die vond het blijkbaar leuk dat zijn mama zo mishandeld werd!! De ingreep was mede door Jaye zijn gepret zo gebeurt en voor we het wisten stonden we weer buiten.

Ik was toevallig bij Robin in de buurt dus daar maar even langs gereden om hallo te zeggen. Daarna snel naar huis gegaan om zielig op de bank te ploffen de verdoving was inmiddels uitgewerkt en uuuh wat voelde ik me zielig! Ik ben ook maar vroeg naar bed gegaan om de pijn te vergeten.

Vrijdag

Voelde ik me al een stuk beter. Pijnstillers er in en lekker in huis aan de poets, goede afleiding.  Toen Robin uit zijn werk kwam hebben we lekker gegeten en ook weer vroeg naar bed gegaan. Robin moet zaterdag werken en er komen eind van de dag vrienden langs.

zaterdag

Had ik dus nog een dagje alleen met Jaye omdat ik geen zin had om de hele dag thuis te zitten ben ik s middags gezellig bij mijn ouders op bezoek geweest. Jaye heeft lekker gespeeld en ik lekker koffie gedronken. Na een paar uur zijn we weer naar huis gegaan zodat  Jaye naar bed kon en ik de laatste dingetjes kon opruimen. Eind van de middag kwam Robin thuis hij was meegereden met de vrienden want was daar vlak om de hoek aan het werk.

Na een gezellige avond kletsen en borrelen werd het tijd om afscheid te nemen en naar bed te gaan.

Naast de pijn die ik had in mijn mond van het trekken van de kies voelde ik me ook niet zo super lekker dus maar snel gaan slapen in de hoop dat ik me zondag beter voelde.

beetje jaye
Wat een verschil al
Zondag

Werd ik ziek en beroerd wakker mijn stem was weg mijn hoofd was zwaar en ik voelde me belabberd. Ik heb de hele dag ook met Jaye op de bank gehangen. En de hele middag op bed gelegen om samen een middag dutje te doen. Gelukkig was Jaye super lief en hadden we daar geen kind aan. Maar oh wat voelde ik me ziek zeg. Ik besloot ook maar om maandag thuis te blijven zodat ik goed kon opknappen. En met nog een domper er bij sloot ik het weekend af er brak een stuk tand af! En oh wat had ik daar last van!

Benieuwd hoe dat allemaal verloopt en of ik snel opknap dat lees je volgende week

Check de pagina voor nieuwtjes en meer. Dagboek gemist? geen paniek kijk snel hier!

Leave a Comment