Pino viert haar verjaardag, en zou Jaye door het vuurwerk heen slapen?

Lief dagboek
Vandaag gaan we nog even terug naar het oude jaar.

Maandag moest ik weer werken. Jaye ging weer een halve dag naar school. Ik had lekker afleiding want dinsdag was ik jarig en ik vind m’n eigen verjaardag altijd niet leuk nooit zoveel zin in. Er is ook zeker een reden voor het is een soort van feestdag dus veel mensen hebben geen  tijd om te komen en heel wat jaar geleden toen ik 12 werd kregen we het verschrikkelijk nieuws dat mijn opa was overleden ik vond het toen zo oneerlijk waarom op mijn verjaardag?? Dus elk jaar is ook een soort van gedenkdag. Ik besloot bij thuiskomst lekker vroeg naar bed te gaan zodat ik om 12 uur niet druk ging zijn met alle felicitatie appjes ik moest ook nog een halve dag werken dus kan ook niet te laat komen. Zo gezegd zo gedaan dus Jaye lag al vroeg te slapen en mocht lekker naast me slapen dan werd ik sowieso feestelijk wakker.

Dinsdag hoera gefeliciteerd aan mezelf!!
De ochtend begon gelijk feestelijk Robin stond happy birthday te zingen met een blije Jaye in zijn handen die nergens van snapte. Ik vond het zelf ook een beetje eng want normaal is Robin niet vooruit te branden s‘ochtends dus eerste wat ik dacht was hmm moet maar elke dag jarig zijn!!

Cadeau van Jaye

Op m’n werk aangekomen was er gelukkig nog bijna niemand ik had taart mee dus snel naar de kantine gebracht en had helemaal geen zin in al die poespas er omheen dus snel naar buiten gevlucht om daar te roken tot iedereen aan het werk was. Ik dacht een goed plan maar ineens stond mijn manager heel blij buiten om mij te feliciteren toen ik later binnen kwam stond het halve team voor me te zingen ik wist niet waar ik het moest zoeken!!

Ik had de middag vrij dus ben om half 1 snel naar huis gegaan ik mocht Jaye halen uit de opvang iets wat ik wel erg leuk vond dan kon ik ook een keer zijn echte juffen zien ipv de vooropvang juf. De juf feliciteerde me ineens en ik vroeg verbaasd hoe weet jij dat het enige antwoord wat ik kreeg ja we moesten gister een cadeau met Jaye maken dus we wisten het al! Nou dat kan maar 1 iemand zijn dacht ik.

Bij thuiskomst weer een verrassing! Ik kwam binnen en Robin stond daar met een confetti knaller achter de deur ik schrok me dood maar ooh zo verrast voor het eerst sinds tijden voelde ik me ook echt jarig! Van 16:00 tot 22:00 is er een stroom van bezoek geweest ouders, schoonouders en wat vrienden. We bleven met 4 mensen over om uit te zitten. Jaye was goed aan het mee feesten die bleef maar wakker tot kwart voor 12 toen viel hij in slaap om 12 uur sliep hij door al het vuurwerk geknal heen ik was helemaal verbaasd. Met de babyfoon bij me hebben we even bij ons voor op het plein gestaan vuurwerk kijken en de buren een gelukkig nieuwjaar wensen. Iets naar 1 heb ik de laatste 2 gasten thuis gebracht en om half 3 lag ik op bed op maar de brakke dag erna.

Helemaal in coma om kwart over 12

Woensdag Zoals voorspeld een lekkere brakke dag Robin en ik hebben niets uitgevoerd alleen een beetje de verjaardag rommel opgeruimd en de rest van de dag serie kijken en gamen. We hebben tekken 7 gehaald op de playstation konden we mooi samen spelen maar Robin is veel beter dus na een uur was ik wel klaar met verliezen en hebben we samen het verhaal uitgespeeld. Na het avond eten zijn we vroeg naar bed gegaan om de slaap maar een beetje in te halen. Jaye was ook helemaal moe van alle drukte de dag ervoor en moest echt even acclimatiseren logisch ook zoveel prikkels. Al het bezoek wat er was en hij was een doorgeef baby ging van de ene naar de ander en wat een lol had ie met iedereen geweldig om te zien had ook heel anders kunnen gaan natuurlijk.

Donderdag waren we al een stuk minder brak Robin had een afspraak bij de kapper en ik dacht nou dan ga ik mee want jawel onze eerste kinderbijslag was binnen gekomen! Ik moest nog een winterjas voor Jaye hebben dus was dit een goed moment om er voor te gaan shoppen helemaal met alle uitverkoop acties. Na een middagje shoppen kwam ik met tassen vol babykleertjes en jasjes  thuis kinderbijslag goed uitbesteed vond ik zelf. Alles alleen nog wassen dan kan het de kast in. S Avonds gelijk aan m’n voornemen begonnen om weer actief te gaan zwemmen ik was kapot m’n hele conditie was naar de knoppen dit duurt wel weer even voordat ik dat bijgewerkt heb dat is het nadeel van al die feestdagen.

Vrijdag hebben we er een poets dag van gemaakt het huishouden was een beetje verloedert en er lag nog over confetti van Robin zijn verjaardagsactie Jaye heeft de hele dag lief in de box gespeeld dat maakte het een stuk makkelijker om door het huishouden te komen Terwijl Robin even op Jaye ging passen kon ik mooi nog even boodschappen halen als ik alleen boodschappen doe ben ik altijd veel goedkoper uit dus komt mooi uit dat Robin lekker op Jaye past dan als ik terug ben bel ik hem altijd zodat hij de tassen naar boven mag brengen want die zijn soms mega zwaar gelukkig heb ik dan een man.

Wat wordt hij al groot

Zaterdag wist ik eindelijk wat ik voor mijn verjaardag wou en zijn we op pad gegaan ik wil een gasfornuis! Na anderhalf jaar mag dat wel eens tijd worden! Nu denk je vast hoe heb je al die tijd dan gekookt!? Nou heel simpel op een camping gasstel een 1 pitter en ik was er best creatief mee soms duurde het koken wat langer omdat ik alles 1 voor 1 moest maken maar lukte altijd! Na een hele zoektocht hadden we een fornuis gevonden en meegenomen. Ik heb voor het avondeten heerlijk op meerdere pitten kunnen koken wat heerlijk zeg! En de oven die er bij zit gaat ook goed gebruikt worden nu kan ik weer lekker koekjes taartjes broodjes en ander lekkers bakken!

Zondag hebben we kalm aan gedaan Laura kwam gezellig op bezoek en at mee en verder niets Robin moet komende week ook weer werken dus zijn vakantie is om. Na een gezellig middagje met Laura en een halve avatar marathon heb ik Laura op tijd naar huis gebracht zodat wij ook vroeg naar bed konden. Jaye had hier alleen een andere gedachte over en besloot om half 12 nog een feestje te gaan vieren gelukkig duurde dit niet lang en viel die in slaap de truck bij hem is heel simpel eigenlijk en ook heel slecht maar als hij bij ons op bed mag slapen en ik doe alsof ik slaap valt hij ook snel in slaap ideaal!!

Volgende week begint het gewone leven weer de feestdagen en alle drukte is voorbij zouden we nog wat mee maken?? Dat lees je volgende week!
Leave a Comment