Het laatste dagboek van 2019! Een week vol verassingen!

Lief dagboek,

We hebben een chaotische rare week achter de rug vol verrassingen.

Maandag
ben ik gewoon gaan werken ondanks dat ik elk half uur nog steeds naar de wc kon rennen zijn we er toch voor gegaan. De antibiotica deed zijn werk al goed dus alle pijn en ellende was weg dus maakte dat extra rondje naar de wc ook niet uit. De dag verliep daarom lekker rustig verder. Jaye was weer super lief geweest op de opvang maar begon wel wat snotterig te worden. Arme jongen maar vroeg naar bed gedaan in de hoop dat het wat beter werd

Gezellig bij oma

Dinsdag en woensdag was weer hetzelfde verhaaltje als altijd mijn blaas begon ook elke dag wat beter te voelen alleen werd Jaye wel met de dag iets meer verkouden en leek af en toe net een varkentje wat stiekem super schattig en grappig was.

Donderdag
was mijn blaasontsteking zo goed als weg en wat was ik blij want we hadden de dag alweer vol gepland s’ochtends moesten we namelijk ik het ziekenhuis zijn voor een echo van zijn heupjes, ze wilden kijken of dat allemaal goed symmetrisch liep omdat Jaye zijn nichtje een spreidbroekje moest toen ze klein was gewoon het zekere voor het onzekere.

Na de afspraak zou ik gezellig een bakkie gaan doen bij mijn schoonmoeder dat kwam goed uit want s’ochtends vroeg kreeg ik te maken met een super stress dingetje. Ik kreeg mijn loonstrook heel vroeg dat vond ik een beetje apart toen ik deze ging checken stond er gewoon een min bedrag! hoe kan dit! Krijg ik deze maand dan geen salaris?! Leuk zo voor de kerst!! Ik had m’n manager een bericht gedaan of hij meer wist helaas zat hij in vergadering en kreeg ik toen ik bij mijn schoonmoeder was eindelijk bericht terug hij vond dit ook raar en ik moest een mailtje sturen na wat personen die mij antwoord konden geven en me konden helpen en dan was het maar afwachten op antwoord.

Gelukkig was ik door al die stress wat afgeleid en heb ik nog gezellig koffie kunnen drinken en kunnen kletsen bij mijn schoonmoeder. Jaye gooide natuurlijk al zijn charmes in de strijd maar werd ja een paar uur uit het niets terror hij was moe verkouden en niet helemaal fit dus maar lekker naar huis gegaan zodat ie lekker kon slapen.

Thuis heb ik natuurlijk niets anders gedaan dan m’n mail checken op antwoord en me afvragen wat er mis was gegaan zo ging ik ook de nacht in.

Vrijdag
was het al vroeg opstaan ik had slecht geslapen dus dat uit bed komen was ook nog wel wat moeilijker als het leek. We gingen Robin eerst nog na het werk brengen want die had een kerstborrel op zijn werk en zou hem s’avonds weer ophalen de hele dag dus lekker alleen. Ik had ook een afspraak bij de verloskundige voor een na controle en kwam door het drukke verkeer 5 minuten te laat aan.

De mevrouw achter de balie zei heel chagarijnig, ‘jaa nee je bent te laat we maken een nieuwe afspraak’. De vlammen kwamen uit mijn oren ja hoor dit kan er ook nog wel bij wat een naar mens. Nadat ik naar huis ben gegaan de boel gepoetst had boodschappen had gedaan en avond gegeten had ben ik gezellig met Jaye naar de kerstmarkt gegaan Laura stond daar de hele dag met haar werk en we hebben haar even een gezellig bezoekje gebracht. Heerlijk even wat afleiding ik had nog steeds niets over m’n salaris gehoord en wou daar ook zo min mogelijk mee bezig zijn.

Na het bezoekje aan Laura keek ik naar de tijd en dacht ik ja ik moet robin straks halen dus heeft weinig nut om weer helemaal naar huis te rijden dus heb ik mijn zus molly maar gebeld om daar even gezellig te zitten. Zoey was nog wakker en wat hadden de 2 kleintjes feest. Al snel kreeg ik bericht van robin dat ie thuis gebracht werd dus ben ik lekker naar huis gegaan toen ik thuis was kwam ik er achter dat hij geen huissleutel mee had dus kon gaan wachten tot hij thuis was dat was dus om 3 uur! Wat was ik blij dat hij thuis was nu kon ik eindelijk lekker m’n bed in!

Lekker spelen met Zoey

Zaterdag
was ook echt een brakke dag het was een korte nacht en Jaye was super verkouden en helemaal niet fit gelukkig had hij wel wat uitgeslapen tot half 11 maar heb de rest van de dag mijn handen goed vol gehad arme mannetje was zo verkouden dat ik constant zijn neusje leeg moest halen met een slurpertje en omdat ie niet fit was omdat hij heel erg aan de diaree en zijn hele billetjes waren er rood en geïrriteerd super zielig gewoon. Wat dan wel stiekem het voordeel is van een zielig ziek kindje is dat ze de hele dag lekker willen knuffelen en hangen nou mama heeft knuffels zat!

Zondag
hebben we lekker rustig aan gedaan Jaye kon een beetje uitzieken en ik heb voor de drukke werkweek weer begon het huis nog netjes gemaakt.Robin heeft de komende weken vakantie dus Jaye gaat dan alleen de ochtend naar de opvang.

Ik moet gewoon nog werken tot de kerst en hoop echt dat ik deze week nog antwoord krijg van mijn werk ben er het hele weekend mee bezig geweest op de achtergrond tis lang geleden dat ik ergens zo om gestrest heb.

Benieuwd hoe Jaye zijn eerste kerst is en of ik een stressloze kerst heb lees het volgende week!


Leave a Comment