Ook deze week heeft Game Mama Pino een drukke week!

Lief dagboek
De weken gaan super snel sinds ik weer werk en ik moet er ook gigantisch aan wennen.

Maandag,Dinsdag en Woensdag
waren eigenlijk allemaal hetzelfde wekker om 5 uur alles klaar maken om half 7 kleine na opvang brengen en door na het werk tot half 6 werken en dan door naar huis om eten te koken de kleine nog even te knuffelen en dan allemaal weer weer naar bed. 

Ik heb gigantische veel in de file gestaan deze dagen jeetje wat was dat hinderlijk en was ook even vergeten hoe frustrerend sommige weggebruikers zijn. Het werk zelf pak ik lekker weer op ik loop gewoon weer gelijk met mijn collega’s en ben daar super trots op.

De kleine combineren met werk is nog wel super erg wennen het loopt lekker zoals het loopt nu maar het is ook wel vermoeiend dat komt natuurlijk ook omdat ik pas rond 7 uur een x weer thuis ben dan nog moet eten, douchen en aandacht aan m’n kleine man moet geven. Gelukkig helpt robin goed mee met het huishouden en de kleine man dus dat scheelt ook al een hele hoop maar ik mis die dagen wel heel erg de tijd voor mezelf even rustig op de bank zitten en hersenloos voor je uitkijken of uitgebreid lang douchen zit er niet meer in ben daarom ook heel blij dat ik de donderdag en vrijdag vrij ben.

Kleine Jaye is 3 maand!

Donderdag
had ik al vroeg een afspraak bij de tandarts ik moest wat gaatjes vullen en na die afspraak had ik een afspraak bij het consultatiebureau Jaye was gezellig mee na de tandarts en zat zijn ogen uit te kijken allemaal lampjes en rare geluidjes en nog 2 dames die lief naar hem keken en om zijn geflirt moesten lachen nadat ik de tandarts had overleeft zijn we doorgegaan na het consultatiebureau daar kreeg Jaye zijn checks weer en een prikje. Tijdens de check wou de mevrouw bij zijn piel kijken of alles er goed uitzag en het plassen wel goed ging dat zijn voorhuidje niet dicht zat Jaye liet het haar zelf zien want die plaste zo over haar heen toen ze zijn luier uit deed wat moest ik mijn lach inhouden vlak voordat kreeg ik gezeur dat ie meer moest eten terwijl zijn groeilijn gewoon mooi opliep Jaye is inderdaad geen grote baby maar ga hem ook niet over voeden Jaye dacht denk ik net zo toen die over haar heen plaste.

De middag hebben we lekker rustig aangedaan even een kopje koffie bij mijn moeder gescoord die was druk bezig op Jaye zijn nichtje Zoey te passen. Zoey wou geen pap hebben en heb stiekem een beetje aan Jaye gegeven die vond het zo lekker en kon er niet vanaf blijven dus onderweg na huis maar rijstebloem voor hem gehaald dat is wat beter voor zijn maagje.

Samen met papa gamen

Vrijdag
hebben de halve dag lekker niets gedaan beetje de boel opgeruimd en s middags even bij de baas van robin langs gegaan toen ze een biertje aan het doen waren. Voor het eten hebben we Laura gezellig opgehaald die kwam lekker mee eten terwijl ik pannenkoeken stond te bakken heeft laura Jaye vermaakt ideaal! Na de hele avond gezellig te hebben gekletst enzo heb ik Laura weer naar huis gebracht en ben ik naar bed gegaan Robin zat nog te gamen maar die zoekt het maar lekker uit mij. Baby wekker gaat morgen weer optijd!

Lekker hoor die worteltjes

Zaterdag

werd ik vroeg wakker ik moest gelijk na de wc rennen want de nood was hoog toen ik op de wc zat deed het plassen me super veel pijn nee een blaasontsteking!
dacht ik nou maar ff goed aan de ibuprofen en veel drinken is het zo over binnen een uur was ik al 6 keer na de wc gerend en ging elke keer kapot van de pijn en plaste in tijd bloed! Dat was toch het moment dat ik de huisartsenpost maar gebeld heb en kon gelijk langskomen na een urine check bleek ik inderdaad een beste blaasontsteking te hebben en moest gelijk aan de antibiotica he heb ik weer dacht ik maar we zijn er op tijd bij de rest van de dag heb ik kaar kalm aangedaan Jaye lag lekker te slapen en Robin zat GTA te spelen dus had ik ook eindelijk even tijd voor mezelf om niets te doen.

Eerste groente hapje

 Jaye kreeg voor het eten zijn eerste potje met groente worteltjes stond er op het menu voor hem wat zat hij te smullen! Hij vond het heerlijk mijn kleding en de bank vonden het ook lekker alles zat eronder lang leve de wasmachine en de billendoekjes Na het eten hebben we samen op serie gekeken zijn nu bezig met het laatste seizoen van Znation.  De afleveringen vlogen er door en de avond vloog ook voorbij voor dat we het wisten was het half 2 en met die gedachten wist ik dat het zondag een brakke dag ging worden.

Zondag
was dus inderdaad een brakke dag we hadden wel geluk want Jaye had lekker doorgeslapen tot half 11. We hebben de dag ook kalm aangedaan was ook niet dat we zo even weg konden want ik moest alsnog elk half uur naar de wc. De antibiotica deed zijn werk gelukkig wel en voelde me al een stuk beter als de dag ervoor. 

Na een rustig dagje wou ik Jaye na bed brengen savonds maar hij werd wakker. En besloot dus te feesten hij vind het geweldig om op zijn buik te liggen en is super trots als hij dan zijn hoofd omhoog houd het put hem ook uit want het is natuurlijk een hele workout voor hem dus na een half uurtje en veel foto’s schieten was hij moe en ging ie lekker slapen.

Dit is nu al de 10e week dat ik schrijf en wat heb ik er plezier in! En wat een mijlpaal stiekem ook 10 weken elke week weer een ander verhaal en gebeurtenissen!

Trouwe lezers en heuse fans ik ben ook trots op jullie dat jullie elke week weer de moeite nemen om de verhalen over Jaye en mij te lezen!

Bedankt allemaal en ik hoop dat ik nog lang mijn ervaringen mag delen en jullie niet zou gaan vervelen met standaard verhalen!

Volgende week staat er weer een drukke week voor de deur met grote stresspunten blijf het volgen! En lees volgende week wat voor rare dingen er allemaal zijn gebeurd!

Heb je een deel gemist?


Deel 8
Deel 9

Leave a Comment