Mega slakken en een grote storm! En krijgt Jaye nu nog een tandje?

Pino en jaye
Lees hier wie Pino is

Lief dagboek
We hebben een rustig weekje gehad met een Jaye met drama en een impulsief uitje naar de reptielenbeurs.

Maandag en dinsdag 
Heb ik gewoon lekker gewerkt de rust op de werkvloer was weer teruggekeerd en het was weer gezellig wat een verademing.

Woensdag 
was ik lekker vrij ik had na controle bij de verloskundige en ben daar lekker met de kleine man heengegaan. Eigenlijk was het gewoon een gesprekje want we hebben niets meer gecontroleerd. De verloskundige die me de hele zwangerschap heeft gecontroleerd en ze was blij me te zijn en andersom net zo. Na een uurtje kletsen en dingen voor anticonceptie regelen was het tijd om afscheid te nemen en ben ik weer lekker met de kleine man naar huis gegaan.

Donderdag 

Ik dacht een lekker rustig dagje tot ik op de agenda keek shit ik moet naar de tandarts vanmiddag last minute nog oppas voor Jaye geregeld en snel doorgegaan de een na laatste behandeling van het opknappen van mijn gebit. Na een half uurtje zitten was de tandarts klaar en kon ik gaan. Omdat mijn moeder op Jaye paste en eigenlijk Zoey ook nog moest halen had ik gezegd dat ik dat wel zou doen want was toch bij m’n zus in de buurt. Jaye en Zoey hadden gelijk dikke pret toen ze elkaar zagen en hebben de halve middag lekker gespeeld met zn 2en totdat het echt tijd was om naar huis te gaan. Thuis heb ik nog lekker gerommeld en opgeruimd en na het eten weer lekker gaan zwemmen.

Lekker spelen
Lekker spelen

Vrijdag

was de dag ik ging voor het eerst babyzwemmen en vond het stiekem wel een beetje spannend. Jaye vond het helemaal geweldig die ging helemaal los in het grote zwembad. Wat een lol had hij en wat deed ie het goed met zijn armpjes en beentjes rond te spetteren. Na het zwemmen was ie wel helemaal uitgeteld en heeft de halve middag in coma gelegen.

Handig want zo kon ik verder met het huishouden. Robin was laat uit zijn werk dus gingen wij ook laat eten. Gelukkig maakte dat niet veel uit want het is weekend. S Avonds hebben we ook lekker filmpje gekeken en vroeg naar bed gegaan.

Zaterdag


Hebben we lekker geshopt. Ik was toe aan nieuwe kleding en heb een super leuke outfit gescoord herkende mezelf amper weer terug. Bij thuiskomst begon de drama, Jaye was ontroostbaar en wou alleen hangen en zielig zijn. Na een temperatuur check luier check en honger check was die nog steeds niet blij en wou alleen maar kauwen op mijn handen ik begon het vermoeden te krijgen dat er weer een tandje aan zat te komen maar kon nog niets zien of voelen dat wachten we dus maar even af. Na een halve drama middag en avond ben ik maar vroeg met hem naar bed gegaan en is lekker in mijn armen in slaap gevallen. Wel goed ook want Robin had spontaan een uitje naar de reptielenbeurs geplant terwijl ik helemaal niet van de reptielen ben.

Zondag

ochtend moesten we dus ook vroeg uit bed om ons klaar te maken het begon ook nog eens te stormen dus dat werd wat. Voor we weggingen zei ik al nou ik ben benieuwd of de partytent straks nog staat want het waaide inmiddels al harder dan dat ik verwacht had.

Laura ging mee naar de beurs en nadat we haar opgepikt hadden zijn we naar Zwolle gereden. Het was een kleine beurs maar genoeg te zien en binnen een half uur had Jaye een gratis knuffeltje gescoord. Je zag er van alles bij de ingang kon je op de foto met een uil! En binnen kon je een mega slak vast houden. Verder waren er vooral veel slangen en hagedissen en een hele tafel vol vieze spinnen.

slak
Vieze grote slak

Na een middagje rondlopen iew en bah zeggen sloot de beurs en was het tijd om naar huis te gaan

Bij thuiskomst waaide het al goed hard. De partytent stond helemaal scheef in op het balkon maar werd nog vastgehouden door de touwen waaraan die vast zat. Dus die hebben we daarom maar extra vast gezet en stond weer als een huis. Al had ik mijn twijfels of die de hele storm zou overleven de wind was nog niet op zijn hardst dus er kwam nog meer aan dat wordt spannend.

Na het avond eten heb ik Laura thuis gebracht en daarna ben ik lekker gaan douchen met jaye die had vandaag gelukkig nergens last van en was weer heerlijk makkelijk gelukkig.

Volgende week hoor je of we de storm overleven en wat er met jaye was waarom hij zo verdrietig was zaterdag.

Andere delen lezen?
Dagboek van…. #16
Dagboek van… #15

Klets ook gezellig mee in onze groep

Leave a Comment