De beste man komt vandaag weer aan in Nederland, en dat is niet alleen spannend voor de kinderen.

Spannende tijd

Voor de kinderen is het natuurlijk een spannende tijd, en ik merk het vooral aan mijn middelste dochter. Ze is bijna 5 en maakt het allemaal wat bewuster mee vooral omdat ze er op school ook mee bezig zijn. Zo kijken ze elke ochtend het Sinterklaas journaal met de hele klas en worden er al sinterknutsels gemaakt.

En sinds deze week staat ze elke ochtend braaf aangekleed, haren gekamd, bed opgemaakt en veels te vroeg naast mijn bed.

Voornemen

Ook elk jaar heb ik het voornemen om het hele jaar door goedkope cadeautjes te scoren, helaas is het alleen bij een voornemen gebleven en liep ik deze week last-minute sinterklaas inkopen te doen.

Ik bleek gelukkig niet de enige te zijn nadat ik rond had gevraagd in onze groep en heb ik diep respect voor de moeders die wel 6 maand het speelgoed verborgen kan houden voor hun kinderen.

Inkopen doen

Cadeautjes

Met 3 kinderen ben je er maar druk mee, aangezien ze al heel veel hebben is het elk jaar weer moeilijk om te bedenken wat we gaan kopen. Daarom dit jaar veel praktische dingen in de zak van Sinterklaas, zoals een warme pyjama, stoere onesie en knutsel spullen.
En dan wil ik het niet hebben over het inpakken van de cadeautjes, want dat is iets wat ik echt niet kan.

Hoe vieren jullie het thuis? Doe jij de sinterklaas inkopen het hele jaar door?
wil je mee praten over dit onderwerp, join onze groep op facebook

Meer lezen van GameMama?

Terug van weggeweest
Gamende Moeders?
Wachten duurt lang
Digitale Hoarder

Leave a Comment