Game Mama Romy heeft een bijzondere kinderkamer en het wordt al snel duidelijk waar ze fan van zijn.

Geeky kinder kamers

Een babykamer inrichten is net zo lastig als een ‘geeky’ naam uitzoeken, eigenlijk is alles best wel lastig als je zwanger bent. Want hoe richt je een kamer in voor iemand die je nog nooit hebt gezien? laat staan een naam bedenken!

Waar sommige moeders gaan voor een natuurlijke look in hun kinderkamer ging game mama Romy over een andere boeg. Zij koos voor een Star Wars Babykamer voor hun zoontje!

Starwars stormtrooper
Foto van Romy

Hoe ben je op het idee gekomen?

Het enigste wat ik wel wist dat het geen standaard kamertje moest worden. Ik ben niet zo trendgevoelig dus die natuurlijke look kon mij gestolen worden. Toen zag ik de Quote van Yoda en wist meteen ‘die wil ik ook de muur!’ en ben toen opzoek gegaan naar items die erbij horen zoals de lightsaber nachtlampjes.

Wij wilden niet een standaard Star Wars behang dus zijn we opzoek gegaan naar toffe posters. Mijn man heeft via contacten op zijn werk kunnen regelen dat we poster op A1 formaat konden afdrukken in een bepaalde stijl zoals deze Storm trooper poster


starwars silhouette

Deze silhouetten hangt ondertussen bij ons in de woonkamer ons zoontje (ondertussen 5 jaar) vond deze niet zo leuk als de Storm Troopers maar is ondertussen groot Star Wars Fan.

Hoe reageerde je omgeving?

iedereen in mijn omgeving had al verwacht dat het geen standaard kinderkamer zou worden en vonden de kamer heel leuk en origineel! Na de onthulling van de kamer werd ons zoontje na de geboorte overspoelt met Star Wars goodies, zoals boxpakjes, knuffels en een heuse baby lightsaber!

Star wars baby room
Foto van RomyHeb je zelf een toffe baby/kinderkamer die je wilt laten zien? mail dan naar gamemamnl@gmail.com en wie weet zie je de kamer terug op gamemama.nl

Leave a Comment