Altijd al benieuwd hoe het leven van een verse mama eruit ziet?
Onze GameMama Marchien neemt je mee in haar leven als nieuwbakken GameMama

Lief dagboek

Om te beginnen lijkt het me wel netjes om mezelf even voor te stellen, ipv gelijk een heel verhaal te beginnen over hoe mijn week was en noem maar op.

Ik ben Marchien de meeste mensen kennen me als Pino en sinds kort moeder van een heel mooi wondertje Jaye.

Ik woon samen met mijn vriend Robin in een klein maar fijn appartementje in Marknesse. We hebben 3 honden en 3 katten en een valkparkiet een hele beestenbende dus. Nu denk je vast jeetje past dat allemaal in dat huisje, jaaa dat past we moeten natuurlijk wel veel ruimte inleveren en zijn daarom ook opzoek naar een grotere woning helemaal nu we een kleintje hebben.

Dit ben ik!

Nu verder over mezelf. Ik ben 27 jaar en op 31 december ben ik jarig, kon geen betere datum uitzoeken haha. Ben werkzaam als automonteur bij Tesla waar ik nu net een jaar werk. Ik werkte er net 2 maand toen ik op eerste kerstdag er achter kwam dat ik zwanger was. Niet een hele beste situatie dus maar gelukkig heb ik een top manager die blij met me is en mijn contract gewoon verlengde.

Mijn hobby’s zijn gamen en serie kijken ook al heb ik al een tijdje niet gegamed. Voor de zwangerschap was ik bijna dagelijks achter mijn computer te vinden ik speelde fanatiek Overwatch, PUBG.
Ook dieren zijn een grote hobby elk weekend een paar km door het bos lopen heerlijk ontspannen en genieten van de natuur.

Nu ben je vast ook wel  benieuwd naar mijn zwangerschap en bevalling ect, dus daar ook even kort over. Mijn zwangerschap verliep heel goed ik mocht echt niet klagen het enigste waar ik last van had was misselijkheid bijna 9 maand misselijk geweest. Het einde was zwaar omdat de kleine man zover ingedaald was dat mijn bekken dat niet fijn vonden. Ik liep nog beroerder als een pinguïn. Met 41+2 weken is er besloten om me in te leiden dit liep niet zo goed waardoor er een spoed keizersnee gedaan moest worden. Op 10 september is ons wondertje geboren en de eerste maand is voorbij gevlogen.

De kleine man Jaye

Op de kop

Sinds de geboorte staat mijn leven op de kop alles is anders en ook anders dan dat ik verwachte. Door alle horrorverhalen over huilbaby’s en slapeloze nachten bereidde  ik mij op het ergste voor. Nou dit is bij mij dus heel anders Jaye is een super lieve baby die alleen huilt als hij honger heeft of krampjes ik hoef s’nachts maar 1 keer voor hem mijn bed uit en mag soms al nachten door slapen. Best wel saai af en toe haha maar dat komt denk ik ook nog wel geniet nog van de rust die we nu hebben.

Ik hoop dat je kan genieten van mijn verhalen over hoe men leven nu is en wat ik allemaal meemaak als kersverse moeder de mijlpalen, frustraties en leuke dingen!!

Lees deel 2 hier!

Leave a Comment