Altijd al benieuwd hoe het leven van een verse mama eruit ziet? Onze GameMama Marchien neemt je mee in haar leven als nieuwbakken GameMama

Lief dagboek

Maandag
Het uitslapen is nu echt over, ik zou ritme opbouwen omdat ik 18 november eigenlijk weer moest werken, dus ik netjes om half 6 naast mijn bed Jaye de fles gedaan en aangekleed en mijn vriend zijn brood gesmeerd moet toch wat doen! Het was nog geen 10 uur of ik kreeg mail van mijn werk: hallo Marchien omdat je later bent bevallen dan uitgerekende datum hebben we opnieuw je verlof berekend je hebt verlof tot 3 december…. Ik dacht ook lekker op tijd gooi ik net het ritme om heb ik nog een paar weken extra ach ja wel lekker.

S’middags hebben we gezellig met 1 van mijn beste vriendinnen (Laura) koffie gedronken in de stad. Laura had een super schattige robo-bobje voor Jaye mee leuk als decoratie op zijn kamertje en zelf gemaakt op haar werk. Als echte vrouwen hebben we  natuurlijk lekker geroddeld en gekletst Jaye heeft ook even gezellig meegedaan maar was nog moe dus viel die al snel weer in slaap. Wel heerlijk makkelijk hij maakt nergens een probleem van en slaapt overal lekker door.

Robo-bob

Dinsdag
Hadden we een rustig dagje omdat ik vroeg wakker was en dus al vroeg klaar met het huishouden hebben we de middag lekker lui serie gekeken en gewacht tot Robin thuis was. Of ik ging zwemmen s’avonds was even de vraag Robin klaagde dat ie zich niet lekker voelde en ik maakte er een grapje van dat ie het wel bekende mannen griepje te pakken had. Toen hij thuiskwam had hij een vriend (chris) meegenomen die met hem meerijd omdat z’n auto kapot is wij gingen gelijk met z’n 2en in de grap over robin zijn mannengriep want ja waarom neem je iemand mee voor om mee te eten als je ziek bent. Na het eten viel robin op de bank in slaap en kreeg ik hem ook moeilijk wakker nadat ie eindelijk wakker was heb ik hem naar bed gestuurd met de melding ik breng chris wel naar huis. Omdat Robin zo diep sliep heb ik Jaye maar meegenomen want je weet maar nooit.
Bij thuiskomst heb ik Jaye ook naar bed gebracht en ging ik even kijken hoe het met mijn zieke man was die lag te zweten en te rillen in zijn bed oeps hij is echt ziek dacht ik dan maar even uitzieken en rustig aan.

Woensdag
Woensdag is Robin thuisgebleven van zijn werk ik ben s’ochtends vroeg op pad gegaan om chris naar zijn werk te brengen, Jaye maar weer meegenomen want je kan een kanon naast Robin zijn hoofd afschieten maar als die slaapt wordt die nergens van wakker ook niet van zijn wekker. Best wel gek ook dan is er iemand thuis maar neem je die kleine toch mee op pad. Mijn hele dag ritme stond ook op de kop heb altijd mijn standaard rondje door het huishouden maar nu moest ik om iemand heen werken en rekening mee houden dat er iemand sliep. Gelukkig voelde Robin zich al stukken beter en besloot om donderdag weer te gaan werken.

Donderdag
was de dag weer normaal ik liep het gewoone schoonmaak rondje en heb me de rest van de dag lopen verwonderen over hoe snel Jaye groeit hij is al een paar dagen super druk met brabbelen en pret maken ik heb de grootste lol met hem omdat ie zijn tong uit steekt als ik dat dan ook doe schatert hij het uit van het lachen wat een heerlijk ventje ook!

Foto van de Photoshoot

Vrijdag
was een warrige hyper dag, ik had de foto’s van de fotoshoot gekregen en heb ze af laten drukken bij de Hema ik kreeg mail dat ik ze kon ophalen dus vol enthousiasme naar de stad om de foto’s te halen. Had een paar extra af laten drukken drukken voor mijn ouders en schoonouders. Gelijk langs m’n moeder gegaan om te showen en daar vervolgens blijven hangen tot etenstijd. Ik liep de hele dag al met het gevoel dat er iets niet klopte en s’avonds kwam het moment ik had s middags eindcontrole bij de verloskundige shit helemaal vergeten! Volgende week maar ff bellen haha.

Zaterdag
was de intocht van sinterklaas en dat mochten we uiteraard niet missen de zwarte pieten vonden Jaye zo lief dat ze hem wouden meenemen naar spanje gelukkig wist ik ze te overtuigen dat hij echt te lief was en niet mee kon dus kreeg ik hem gelukkig weer terug. S’avonds hadden we een verjaardag Jaye heeft daar lekker geslapen en er niets van meegekregen, eigenlijk ideaal. Door de kou van de middag was ik wel was schor geworden aah gaat wel over dacht ik maar het werd over de avond alleen maar erger.

.


Zondag werd ik wakker en mijn hele stem was weg en mijn keel deed pijn en ik voelde me vreselijk ellendig! shit! Robin heeft me aangestoken wat aardig ik heb de hele dag maar kalm aan gedaan want wou zo snel mogelijk weer beter zijn want over een week gaan we naar Comic Con en dan moet en zal ik beter zijn!

Wil je weten of ik weer beter ben met comic con en hoe het was dat lees je volgende week!

Heb je een deel gemist?
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5

Leave a Comment