Altijd al benieuwd hoe het leven van een verse mama eruit ziet? Onze GameMama Marchien neemt je mee in haar leven als nieuwbakken GameMama


Heb je een deel gemist?
Deel 1
Deel 2
Deel 3

Lief dagboek
Alweer een week voorbij en wat een drukte hebben we gehad.

Maandag
hadden we een afspraak bij de gynaecoloog daar hebben we de bevalling besproken en wat controles gehad, we waren helemaal goedgekeurd. Na de controle had Jaye best wel honger dus ik besloot maar even om langs mijn moeder te gaan om daar een fles klaar te maken want die woont vlakbij het ziekenhuis. Na de fles dacht ik zo die slaapt lekker kan ik mooi rustig de auto door de wasstraat doen eenmaal in de wasstraat maakten die waterstralen best wel heel erg veel herrie dus zat ik daar mijn hart vast te houden dat Jaye doorsliep in die herrie, gelukkig was dit het geval en kon ik met een mooie schone auto weer naar huis.


Dinsdag
was een rustig dagje ik kon lekker het huis poetsen en opruimen want Jaye sliep lekker rustig had er geen kind aan. In de avond ging ik voor het eerst weer sporten in tijd jeetje wat was dat zwaar. En spannend want mijn vriend ging voor de eerste keer op Jaye passen. Gelukkig is dit allemaal goed gegaan zoals ik verwacht had helemaal na alle instructies die ik wel 3 x achter elkaar verteld heb haha wat erg ook

.

Woensdag
was een drukke dag ik ging s’ochtends  op pad naar arnhem om een bezoekje aan mijn werk te brengen. Mijn collega’s vonden het helemaal leuk en waren helemaal in love bij al die mannen gingen de eierstokken ook lekker klapperen ook al hebben ze die niet. Na het bezoekje ben ik terug gereden naar mijn moeder want daar was mijn pake( fries voor opa) op bezoek. De oude man begon helemaal te stralen toen ie Jaye zag en wou hem maar al te graag even knuffelen. Mijn pake heeft parkison dus die trilt heel erg toen hij Jaye vast hield lag ie helemaal te stralen in zijn armen en zonder na te denken floepte ik er zo uit ‘ zo volgens mij vind ie dat geschud wel fijn’ gelukkig kon mijn pake er om lachen terwijl ik bij mezelf dag stomkop wat zeg je. Kort daarna kwam mijn vader uit zijn werk thuis het was gelijk feest. Het is echt heel bijzonder want mijn vader heeft nooit van baby’s gehouden en moest er weinig van weten de kinderen van mijn zussen vond ie op latere leeftijd ook pas leuk maar met Jaye heeft ie wat speciaals ik weet niet wat het is maar als hij Jaye ziet is zijn dag weer goed en moet en zal hij hem vast houden, ik voel me er stiekem wel door vereert maar ben net zo flabbergasted als mijn moeder er over.

Jaye in de wagen met onze honden

Donderdag
zijn we lekker thuis geweest en hebben we met zn alleen de honden uitgelaten dit was de eerste keer dat de kinderwagen mee ging met uitlaten gelukkig reageerde de honden er niet op en liepen mooi achter me aan we leken net een optocht. in de avond kwamen men schoonouders en schoonzusje langs om even gezellig een bakkie te doen. Jaye zat eerst veel pret te hebben tot ie moe werd toen werd hij een grote terror hij was ontroostbaar en wou helemaal niets. Ja ook Jaye heeft zo zijn momenten! Nadat ik hem samen met mijn schoonmoeder en zusje in bad had gedaan heb ik toch maar besloten om hem op bed te leggen daar viel die gelukkig snel in slaap en konden wij nog even rustig wat drinken en kletsen.

Vrijdag
was ook rustig we zijn even mee geweest met een vriend van ons om voor een nieuwe auto te kijken nadat het gelukt was en al zijn we lekker naar huis gegaan en hebben we met zn allen lekker gegeten.

Zaterdag
was ik al vroeg wakker dus besloot ik om bij de bakker maar wat broodjes te halen nadat ik robin uit bed geschopt had even een lekker ontbijtje gemaakt en de rest van de dag heerlijk lui op de bank serie gekeken.

Zondag
kwam een vriend van me langs voor een fotoshoot met de kleine s’ochtends had ik helemaal stress want de kleine man was snot verkouden en wat voor kleding moest ie aan uit eindelijk had ik 2 setjes gevonden en die klaar gelegd en is de shoot goed verlopen! Ben heel benieuwd naar het resultaat en zal het delen als het binnen is!

Volgende week staat er weer genoeg op de planning Jaye krijgt zijn eerste prikjes!


Leave a Comment