Nintendo Switch onder de kerstboom gehad? lees dit dan even door!


De feestdagen zijn voorbij, de cadeautjes zijn uitgepakt, familie de deur uit. Tijd om met je nieuwe console op de bank te ploffen!

Vooral rond de feestdagen krijgen we regelmatig vragen over de online abonnementen die erbij komen kijken! Hier een klein overzicht over de online service van Nintendo

Online gaming

Het werkt bij consoles iets anders dan bij een computer. Bij een computer/laptop verbind je op de wifi en je bent klaar.

Bij consoles heb je naast je internet verbinding ook een abonnement nodig. Dit is niet verplicht maar komt wel met leuke voordelen.

Voordelen

Gelukkig krijg je meer dan alleen online toegang bij Nintendo.

– Zo bewaar je al je save games in de cloud, mocht er dus wat met je Switch gebeuren, dan zijn je save games veilig!
-Krijg je toegang tot de NES/SNES games, ideaal voor een avondje retro gamen. Ook hier krijg je de mogelijkheid om online te spelen.
– Zodra je de speciale app op je telefoon hebt geïnstalleerd, kan je samen met je vrienden in een voicechat, ideaal als je samen een potje Fortnite doet!
– Tetris fan? Download Tetris 99 gratis uit de eShop en speel tegen je vrienden!

Hoe kom ik eraan?

Je betaald in de eShop via Paypal of creditcard of je kan een Nintendo eShop card kopen bij het postkantoor/speelgoedwinkel en bij sommige supermarkten.

Om je tegoed op te waarderen open je de eShop
Onderaan staat ‘code gebruiken’
Voer je code in.
Vervolgens ga je naar ‘Nintendo Switch Online’
via ‘lidmaatschap opties’ kun je aangeven welk abonnement je graag wilt.

Als je nieuw bent kun je een Nintendo Switch Online proefabonnement van 7 dagen proberen, zo kun je kijken of het wat voor je is!

Meer informatie? klik hier!


Leave a Comment