Welke dingen willen Animal Crossing spelers anders zien?
Ik ging op onderzoek uit en het blijkt dat er nogal wat frustraties hier en daar zijn! Wat precies lees je hier!

Dingen die wij anders willen in Animal Crossing

Veel van ons hebben al vele uren in Animal Crossing zitten. Waarom Animal Crossing zo leuk is hebben we al een keer besproken. Dat er dingen zijn die verbeterd kunnen worden of dat we dingen anders willen om het speelgemak te vergroten zijn er altijd, bij welke game dan ook. De spelers van Animal Crossing lopen tegen een aantal dingen aan of vinden ze gewoon ronduit irritant. Ik heb ze op een rijtje gezet!

Animal Crossing Rosie
Rosie is mijn favoriet!

De servicebalie verplaatsen

Als je voor het eerst Animal Crossing opstart moet je meteen een eiland kiezen. Deze kan je eenmaal in de game niet veranderen. Als nieuwe speler heb je natuurlijk geen idee wat je te wachten staat en welke layout ideaal is voor jou eiland. Zo staat de plek van de servicebalie vast. Zodra je eiland vorm gaat geven kan deze wel eens flink in de wegstaan.

Island Layout Animal Crossing
Mijn service balie staat te dicht op het vliegveld, hierdoor kan ik geen mooie entree maken

De lange laadschermen als er iemand op visite komt

Als je graag bezoek ontvangt op je eiland of je gaat zelf op stap, dan zijn de laadschermen erg irritant en nemen veel tijd in beslag. Niet erg handig als je die dag een hoge knollenprijs hebt!

GamesGames

Meer design slots

Je kan in Animal Crossing helemaal los gaan met custom design. Zo kan je kiezen uit duizenden designs die door andere spelers zijn gemaakt en ook kan je zelf je eigen design uploaden. Helaas zit er een maximaal aantal op, so choose wisely!

Design slots Animal Crossing
Ontwerpen die ik heb opgeslagen, heb nog 10 vrije plekjes…

Meerdere dingen tegelijk kopen in de kleding winkel

Ben je lekker aan het shoppen bij Able Sisters, kan je in de paskamer maar 1 setje per keer kopen. Erg vervelend als je meerdere kleuren van dat leuke jurkje wilt kopen. Daarnaast kan je kiezen of je trekt het aan of het word naar je opslag gestuurd. Direct in je inventory kan dus niet. Dit kan beter!

Meer bewoners!!!!

Er zijn in totaal 397 bewoners waarvan je er maar 10 mag uitnodigen op je eiland. Dat betekent moeilijke keuzes maken! Heel af en toe vraagt een huidige bewoner om te verhuizen, maar dat moet je ook maar net willen! En mocht je een plekje vrij hebben op je eiland moet je maar net geluk hebben dat jij een bewoner tegenkomt die jij graag wilt hebben
En kan je niet je droom-bewoners vinden? Er zijn heuse ruilmarkten voor bewoners, voor wat klingels of Nook Miles Tickets kan jij al je droom bewoners welkom heten op je eiland!

Party pic animal crossing
Er kan nog meer bij!!

Genoeg ruimte voor verbetering dus, of die er ook komen is altijd de vraag maar tot die tijd blijven wij lekker doorspelen!
Wil je ook mee praten met de Game Mama’s? Neem dan eens een kijkje in onze groep!

Leave a Comment