Deze schattige game mag je niet missen. In Littlewood gaat alles op jouw tempo! Bouw je dorp op, verken de mijnen en nog veel meer!

Littlewood

Na het gevecht met de ‘Dark Wizard’ ben jij je geheugen kwijt. Gelukkig staan er een paar vrienden voor je klaar om je te helpen je dorp weer op te bouwen. Zo begin je eerst met huizen te maken voor je jezelf en je vrienden. Die je later ook nog kan inrichten met zelfgemaakte meubels!

Je dorp kan je helemaal zelf aanpassen, een beetje vergelijkbaar met de bouw functie van Animal Crossing. Rivieren, bergen alles kan je aanpassen!

Genoeg te doen!

Er is genoeg te doen in het spel. Terwijl jij een band op bouwt met je dorpsgenoten moeten er toch dingen worden geregeld. Denk aan houthakken om die vervolgens in planken te zagen. Van de stenen die je mijnt, bak je bakstenen.

Ook moet iedereen gevoerd worden, dit doe je door te vissen en door gewassen te verbouwen. Probeer alle gerechten te ontgrendelen door verschillende ingredi├źnten door elkaar heen te gooien. Verdien ‘dewdrops’ als je de maaltijden verkoopt!

Littlewood skillset
genoeg om te leren!

Op avontuur

Als dat nog niet genoeg is kan je altijd nog op avontuur naar ‘The Endless Forest’ opzoek naar hout, insecten en wie weet kom je nog wel iemand tegen in het bos! Als je genoeg hout heb kan je er altijd voor kiezen om de mijnen in te gaan, op zoek naar stenen en mineralen.

Hoe verder je in het spel komt hoe meer je te weten komt over wat er nou precies is gebeurt, wie is die ‘Dark Wizard’? en lurkt er een groter gevaar?

littlewood
Het ziet er ook nog eens super schattig uit

Littlewood: Een heerlijke Mix

Kortom er valt genoeg te ontdekken en te doen. Zo heb je in elk seizoen verschillende events die plaatsvinden in je dorp. Ook komen er steeds meer gebouwen en gewassen bij. Denk aan een museum die je moet vullen, gebouwen die je moet upgraden, en moet je rekening houden met de woonwensen van de bewoners

Het grootste pluspunt van de game (vind ik) is dat er pas energy af gaat als je ook echt wat doet! Zo kan je rustig even weglopen zonder dat de gametijd verder gaat. Littlewood is een goede mix tussen Animal Crossing & Stardew Valley en heeft een lief prijsje. Aanrader dus!


Littlewood is beschikbaar op Steam en op de Nintendo Switch voor een kleine 13 euro.

GamesGames

Leave a Comment