Valentijn staat voor de deur! Nog geen idee wat je moet doen met je date? Geen paniek! Ik heb de leukste multiplayer games voor je uitgezocht!

Leukste multiplayers games

Valentijn

Heerlijk samen op de bank, dekentje erbij, flesje wijn en een goede game. Maar welke game? Ik heb er een paar op een rijtje gezet, en het mooiste is hiervoor hoeft het niet speciaal valentijn voor te zijn!

Pixel heart

De leukste multiplayer games

Overcooked (PC, Nintendo Switch, Xbox One, PS4)
Samen koken, hoe romantisch is dat! In Overcooked zorg je er samen voor dat je alle orders zo snel mogelijk afgehandeld. Snij de ingrediënten, kook ze, serveer ze! Het ziet er zo simpel uit, maar als je niet oplet verandert het in een enorme chaos! Je kan deze game samen op 1 controller spelen wat het natuurlijk wat spannender maakt!

Don’t Starve Together (PC, Xbox one, PS4)
De titel verklapt het al een beetje, het is een multiplayer survival game! Het survival gedeelte nemen ze heel serieus, want je zoekt het maar uit hoe het werkt en wat je moet doen! Je helpt Wilson te overleven in de wildernis, hoe? dat moet je helemaal zelf uitzoeken! een geweldige indie game om je tanden (samen) in te zetten! Hoeveel dagen kan jij overleven?

Raft
Raft

Raft (PC)
Niet bang voor natte voeten? Probeer dan eens RAFT! Dit is een survival game, de wereld is overstroomt op een paar eilanden na. Overleef samen op zee op een stuk hout maar pas op voor de haai!
Lees hier ook mijn review van Raft!

A Way Out (PC,Xbox one, PS4)
Samen ontsnappen uit de gevangenis, A Way Out is een game die alleen samen met een vriend(in) kan spelen, en is volledige gebasseerd op samenwerking, kruip in de huid van Vincent of Leo die samen al een behoorlijke tijd erop hebben zitten! Je speelt deze game in splitscreen.

Super Mario Party (Nintendo Switch,verkrijgbaar bij bol.com €56,99)
Deze digitale board game doet het nog altijd goed op feestjes, dus waarom niet met je date? Gooi je dobbelsteen, speel leuke minigames, en verzamel alle sterren!

Stardew Valley with mods
Stardew Valley met mods

Stardew Valley (PC,Nintendo Switch, PS4, Xbox one)
Toch liever wat minder spanning? Ga samen op de boerderij van Stardew Valley wonen! Stardew Valley is een RPG, bouw samen je boerderij op, plant wat groentes en knuffel je koeien! een heerlijke laid-back game geïnspireerd op de Harvest moon games
Fun fact: Stardew Valley is gemaakt door 1 persoon!

Pixel heart


Mocht je op de Nintendo gamen, lees dan ook eens de voordelen van Nintendo Switch Online

*Dit artikel bevat een affiliate link

Leave a Comment