Dat we veel liefde hebben voor games en geeky dingen is zeker, maar soms gaan we een stapje verder en vereeuwigen we de geek op ons lichaam! Bekijk hier de Geeky Tattoo’s van de Game Mama’s!

geeky tattoo

10 jaar geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik naar de tattooshop gegaan, het was iets wat ik heel graag wou! ik heb namelijk een Hello Kitty tattoo! Het is heel simpel, alleen wat lijnwerk en staat aan de binnenkant van mijn linker enkel, niet altijd zichtbaar maar dat hoeft ook niet! Ik kreeg veel reacties zoals ‘dan ben je straks bejaard met een Hello Kitty tattoo’ maar daar had ik maar 1 antwoord op, tja dan ben ik oldschool in het bejaardenthuis, cool toch!

Ik blijk niet de enige te zijn met schattige, geeky tattoo’s zo heeft ook Suzanne een hele mooie tattoo laten zetten!

eevee tattoo
Prive foto

‘Het veertje is een cover, ik wilde de tattoo uitbreiden zodat daar de focus niet meer op zou liggen. Na lang nadenken en veel zelf tekenen kwam ik hier op uit. Een kompas waarbij de letters staan voor mn liefde en mn 2 dochters. Eevee koos ik omdat ik wat speels wilde, mensen mogen weten dat ik nog lekker kinds ben en Pokémon vang in het weekend.’

– Suzanne Spoeltman

Evy heeft deze schattige Cubone tattoo’s, maar waarom Cubone?

”In de pixel vorm omdat hij al van kleinsaf m’n favo altijd geweest is en ja we verzamelen veel retro games en ik vind de oldskool versie natuurlijk altijd leuker ”

Evy de witte

Ook op Marjolein schitteren een paar geeky tattoo’s!

geeky tattoo marjolein
Prive fotos van Marjolein

‘Ik heb een aantal tattoos en voorheen waren dat voornamelijk artiesten en muzikale tattoos, maar de laatste aantallen zijn voornamelijk game gerelateerd geweest. Bulbasaur is mijn favoriete Pokémon (het liefst zou ik nog meer Pokémon erbij willen). D.Va is nog steeds meer meest gespeelde character in Overwatch en degene die mij verslaafd heeft gemaakt aan de kleur roze (ook al hou ik nog steeds meer van zwart en paars ). Het schild is “Bulwark” van Fable Legends. Een magisch schild dat voor mij heel veel betekend ook al zal dat spel nooit uitgebracht worden 😢’

Meer geeky dingen? Check ook onze Geeky babynamen
of klets gezellig mee in onze groep

Leave a Comment