Dat Animal Crossing heel populair is dat is bekend. Hoogtijd dat we een paar Game Mama’s interviewen over hun Animal Crossing avontuur!

GamesGames

Gluren bij de buren

Ik ben zelf altijd reuze nieuwschierig hoe andere mensen hun animal crossing avontuur beleven en besloot aan de Game Mama’s wat vragen te stellen over hun eiland. Eeffiee mag als eerste en neemt ons mee naar Eefbizza!

eeffiee Switch
eeffiee met haar Switch

Eilandnaam: Eefbizza, verzonnen door mijn man!
Speelt sinds: Begin april
Hoeveel klingels (bells) heb je?: Ik heb op dit moment 42.267.273 klingels

Eefbizza

Heb je de vorige Animal Crossing games gespeelt?
Nee, dit is mijn eerste Animal Crossing ever.

Wat betekent Animal Crossing voor jou?
Animal Crossing betekend voor mij, relaxed op de bank een spelletje spelen waar je niks hoeft te doen waar je geen zin in hebt.

Wie is jou favoriete bewoner, en waarom?
Mijn favoriete bewoner is Poppy, ze is en super schattig en op dezelfde dag jarig als ik ben.

eefbizza

Wat is je favoriete plekje van je eiland? en waarom?

Op dit moment is dit mijn favoriete plek op het eiland , ben er gister bijna heel de avond mee bezig geweest om het zo te krijgen( maar ben nog druk met nieuwe dingen maken)

Wat vind je het leukste om te doen in Animal Crossing?
Het leukste van animal crossing van ik om.met een groepje echt mensen bij elkaar op 1 eiland te komen en dan met elkaar leuke dingen te doen, zoals muziek maken , elkaar achterna zitten met netten en dezelfde kleding

Dit mag er van mij worden veranderd.
Wat van mij veranderd mag worden is dat je de niet zo leuke bewoners zelf zou mogen wegsturen zodat je weer een leuke nieuwe neer kan zetten.

Rainbow garden Animal Crossing
Eefbizza

Wil jij ook je eiland laten zien? Stuur ons een berichtje op Facebook of meld je aan in onze discord en wie weet zie jij jezelf terug op gamemama.nl!

Leave a Comment