De eerste uren en dagen in Animal Crossing kunnen misschien wat overweldigend zijn! Met dank aan Lisa van onze Animal Crossing Discord Server een complete lijst met toffe beginner tips die je niet mag missen!

AC GUIDE

Beginners Gids voor Animal Crossing New Horizons

We hebben al veel geschreven over Animal Crossing maar de ultime beginners gids, die ontbrak nog! Dankzij de toffe community op discord en special thanks naar Lisa die dit prachtige lijstje heeft samen gesteld presenteren wij: De ultieme beginners gids voor Animal Crossing New Horizons!

ACHN

Tips


– Graaf 2 gaten achter je zodat je niet naar achteren schiet met stenen slaan, dan sla je er 8 stuks uit. Een steen met geld is een ‘geldsteen’ en daar sla je 16K uit. Je moet ook geen fruit eten voordat je stenen gaat slaan!

– Ga altijd voor bomen staan en schud ze met een net in je handen, 5 bomen laten namelijk wespen nesten vallen. 2 bomen laten meubels vallen en de rest laten klingels vallen.

– Timetravel voor knollen kan alleen kwaad als je terug in de tijd gaat, zelfs als dit maar 1 minuut is. Ga ook niet voorbij zaterdag dan zijn ze ook rot. Andere mensen die TimeTravellen heeft GEEN effect op jou knollen.

– Check voor 12 uur in de middag en na 12 uur je knollenprijs want dit zijn 2 verschillende prijzen.

– Sla tijdelijk je spullen op op je eiland als je nog geen huis hebt of te weinig opslag in je huis, probeer het niet te verkopen want je gaat deze spullen nog nodig hebben.

– Je mag maximaal 14 dingen laten vallen op je eiland zonder dat je sterren rating verminderd.

ACHN boom


– Bij 5 sterren groeit er om de zoveel dagen een jacobsladder.

– Probeer zoveel mogelijk nook miles + opdrachten te doen om je miles te sparen voor tickets.

– Als je kavels bij tom nook kan kopen voor 10.000 klingels kan je maar 1 bewoner per dag vinden. Plaats je toch 2 kavels heb je de volgende dag een bewoner van het spel gekregen.

– De eerste 3 bewoners zijn altijd: lazy, normal en peppy

– Als je je kampeerplek hebt gebouwd komt er iemand kamperen, je bent verplicht deze te adopteren!

– Als je fruit eet kun je een boom uitgraven of een steen stuk slaan. De steen komt de volgende dag op een andere plek terug.

– Goudklompjes en Parels zijn “zeldzaam” ben hier zuinig op.

GamesGames
ACHN PNG


– Als je je gemeentehuis hebt, komen C.J en Flick naar je eiland.

– C.J. koopt je vissen voor 150% dus de helft meer dan de Nook broertjes. Bij Flick geld het zelfde maar dan voor insecten.

– Bij C.J. en Flick kun je ook 3 vissen/insecten inleveren om een beeldje te laten maken. Die sturen ze naar je op, en zit de volgende dag in je brievenbus.

– Zie je iets glimmen in de grond? Hier liggen klingels begraven! Graaf ze uit maar gooi het gat niet dicht! Begraaf hier 30K want je krijgt of 3x 10K terug of 3x 30K. Je maakt hier geen verlies op, je inzet krijg je terug! Plus een mooie boom

– Volg de opdrachten die Tom Nook je geeft en hij begint vanzelf over zijn vriend die een museum heeft, hiervoor moet je een aantal vissen en insecten inleveren bij Tom Nook.

Judy png
Judy


– Het museum begint als tent, dan kan je fossielen laten analyseren en inleveren, vissen inleveren, insecten inleveren en zeedieren. Daarna gaan ze uitbreiden en wordt het een gebouw.

– Celeste  komt pas als het museun gebouw er is, hiervan krijg je DIYS en nooit dubbelen! Als je de DIY’s niet leert krijg je deze wel dubbel totdat je het recept het geleerd

-Als Celeste er is hoeft het niet te gebeuren dat je vallende sterren hebt. Vallende sterren kunnen altijd voorkomen.

– Sterrenregen wordt altijd aangekondigd door Isabelle.

– Per dag zijn er 3 bewoners aan het klussen en kun je een DIY ophalen (ochtend,middag,avond)

– Geef je bewoners ingepakte cadeaus (fruit, dubbele fossielen ed.) Om het vriendschapslevel omhoog te halen en een foto te krijgen.

– Negeren met een netje slaan heeft geen effect om je bewoner sneller weg te krijgen. Het beste is om gewoon te blijven praten met een bewoner, ze vragen vanzelf of ze mogen verhuizen, dit gebeurt random

– Als Redd voor het eerst op je eiland is, is het eerste schilderij altijd echt. Doneer deze aan het museum en deze gaat daarna uitbreiden.

-Bewaar je onkruid en verkoop het aan leiff zij geeft meer dan de nook broertjes. Je hebt ze ook nodig voor sommige DIYs .

-Check elke dag de nook machine voor extra nookmiles per dag. Na 7 dagen krijg je 300 nook miles als bonus.

Nook automaat
Nook Automaat

Heb je zelf een toffe tip?

Dan mag je deze gerust in de reacties plaatsen!

Leave a Comment