Het gaat bij ons in de groep nergens anders meer over sinds de release van Animal Crossing New Horizons, wat is er toch aan de hand?

Switch Animal Crossing, Eevee
Yay!

We hebben er lang op moeten wachten, Animal Crossing voor de Nintendo Switch.
20 maart was het dan eindelijk zo ver, en dat hebben we geweten. Nergens op het internet was je meer veilig want overal waar je keek was het.

Animal Crossing, precies wat we nodig hadden

Animal Crossing: New Horizons komt als geroepen in deze tijd. Omdat iedereen thuis is en de keukenkastjes echt niet schoner worden is Animal Crossing ideaal tegen de verveling.

Zelf was ik ondertussen nog druk met Farm Together waar ik ondertussen al meer dan +70 uur in heb zitten (OEPS) maar was stiekem wel jaloers op alle mensen die Animal Crossing aan het spelen waren.

Grote vis Animal Crossing Switch
Screenshotje van Marjolein

Verrassing!

De game mama’s vonden het jammer dat ik niet met ze mee konden spelen dat ze samen voor mij Animal Crossing hebben gekocht! Zo lief! Nu mocht ik zelf kijken waar alle hype om is, dit is ook meteen de reden waarom dit een paar dagen later online staat. Het is namelijk erg verslavend!

Animal Crossing Switch Nook's Cranny
Screenshotje van Marjolein

Wat is het?

Wat is dat Animal Crossing nou precies? De game valt onder de gerne ‘sociale simulatie’
maar dat zegt niet veel over de game zelf. Je gaat namelijk een nieuw bestaan opbouwen op een onbewoond eiland, helemaal alleen ben je niet. Dit nieuwe bestaan ga je samen opbouwen met 2 andere eiland bewoners. In mijn geval een robot kip en een gorilla met roze lippenstift. Maar ook Tom Nook is aanwezig met zijn winkel.

Er is genoeg te doen! huisjes moeten worden gebouwd, het museum worden gevuld en je hyptoheek moet worden afbetaald! Ook kan je het vliegtuig nemen naar het eiland van je vrienden, zo kan je gezellig op bezoek bij elkaar!

Mondkapje Animal Crossing Switch New Horizons
Zelfs in-game goed beschermd!
Screenshotje van Marjolein

Perfecte timing?

Dat de release wel lekker valt met de crisis is natuurlijk puur toeval, maar het is het perfecte tijdverdrijf! Maar pas op, het spel is verslavend en voor je het weet zit je weer met je Switch in de handen! De kinderen vinden het hier helemaal geweldig en staan naast mij zodra ze ook maar het intro deuntje horen!

Dankjewel lieve Game Mama’s, zonder jullie had ik niet op dit avontuur kunnen gaan!!

Wil je ook meepraten? We hebben een hele toffe discord server voor alle Animal Crossing verslaafden!
Meedoen? Klik dan hier!

Leave a Comment